Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Acer ICONIA tanıttı:Acer ICONIA 6120 Dual-Screen Touchbook

Dünyanın en gelişmiş touchbook.Çift ekran.Tam dokunmatik LED-arkadan aydınlatmalı 14 inç ekran Tablet grafik HD Intel,4GB bellek,Intel Core i5 işlemci.sabit disk 600GB.ICONIA Touchbook WiFi 1.3 Megapixel HD kamerası,HDMI çıkışı,USB 3.0 arabirimi,Dolby Gelişmiş Ses v3 yanı sıra Acer clear.fi dijital medya paylaşım çözümü destekler.
14"dokunmatik ekran,ultra,son derece dayanıklı ve çizilmeye dayanıklı ince yüz,arka aydınlatmalı LCD Corning..El yazısı tanıma ile Sayısal Touchpad metni el yazısı dönüştürme yaparken doğal olarak yazmanıza olanak tanır.hatalardan kaçınarak Metin tahmini hızlı yazmak için izin verir.
Acer Ring bir All-point multi-touch deneyimi sadece dokunmatik ekranda beş parmagınızı yerlestirin favori uygulamalar ve özellikler sayesinde zahmetsizce ilerleyin.
Sanal Klavye
Sadece alt ekranda iki avuç içi yer tam boyutlu bir QWERTY düzeni ve sanal klavye,uluslararası dil desteği ve anında Touchpad Akıllı metin eklenmesi ile fiziksel klavye doğal hızlı yazmak için giriş hatalardan kaçınarak.
SocialJogger
ICONIA SocialJogger ile tek bir yerde sosyal hayat koyar.
Tek bir bakışta,Facebook ®,YouTube® ve Flickr® kişileri kontrol güncellemeleri kullanarak çift ​​ekran yazıları ve alt ekranda güncellemeleri ve ikinci ekran kontrol etmek keşfetmek ve daha fazla içerik görüntülemek için.

Temel Özellikler
Çift Multi-Touch Ekranlar:14"HD Geniş CineCrystal™ LED-arkadan aydınlatmalı LCD
Temperli Gorilla® Cam:kaplama ile parmak izi dayanıklı
Intel® Core™ i5-480M İşlemci 2,66 Turbo ile 2,93'a kadar Boost Teknolojisi
4GB DDR3 Çift Kanal Bellek
640GB 5400RPM SATA Hard Drive
Intel® HD Grafik
802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™
10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
Dolby® Advanced Audio® v3 Ses Geliştirme
High Definition Audio desteği
2-USB 2.0 portu ve 1-USB 3.0 Prt
Multi-Touch Sanal Klavye
Sanal Sayısal Tuş Takımı Sanal Touchpad
1.3 Megapiksel HD kameraları(1280x1024 çözünürlük)
4-Cell Lithium-Ion(3000 mAh)
£6,18.|2.8 kg.(birim sadece sistem)
Windows® 7Home Premium
Microsoft® Office Starter 2010:Komple PC.Satın almak bir ürün anahtarı paketi etkinleştirmek için tam bir Microsoft® Office 2010.

Wep sitesi: [Acer]
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: