Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Kameraya Uygun Tripod’u Seçmek

Sony HXR-NX5
Libec tarafından,kamera kullanıcıları için bir hizmeti web sayfasında yayınlamaya başladı.Hangi kameraya hangi tripod uygun öğrenmek isteyenler için http://www.libec.co.jp/ adresinden“What Camera,Which Model?”başlığı altında yayına alınan bu uygulama sayesinde,sağlıklı tripod seçimi yapabilirsiniz.
Örnek olarak Sony HXR-NX5 kamerasına tıkladığınızda hem uygun fiyatlı TH-950DV modelini görebilirsiniz hem de aynı kameraya uyumlu daha üst seviye kamera sehpası olan yeni RS-250 tripodları görebilirsiniz.
TH-950DV

Avkom Teknoloji A.Ş.’den de bilgi alabileceğiniz Libec sitesinde,sadece Sony kameraları değil diğer marka kameralara uyumlu doğru tripodları bulmanızda da size yardımcı oluyor.Uygun tripodlar arasında sadece günümüzde üretilmekte olan kameralar değil artık üretimi olmayan HVR-Z1, DSR-250 ve DSR-400 gibi kameraların da uygun tripodlarına ulaşabilirsiniz.

Libec RS serisi üst seviye tripodlarda göreceğiniz M uzantısı kamera ayağının spider denilen örümceğinin ortadan bağlantılı olduğu anlamına gelir.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: