Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony Ericsson Zylo Ve Spiro Walkman Phones


Sony Ericsson Yeni Walkman telefonlarına yelpazesine Sony Ericsson Zylo ve Sony Ericsson Spiro lansmanı Ile eklemiştir.
Sony Ericsson Zylo Klavye dışında Bir slayt Ile Bir kayar Kapaklı cep telefonu.O 240 x 320 piksel çözünürlüğe sahipler 2,6 inç TFT LCD ekrana sahip.Ayrıca Bir ivme yaptırılmıştır.
HD FLAC, Yüksek kalitede Yüksek oğlu ses icin tasarlanmıştır kayıpsız ses,Bir de müzik formatlarını çeşitli destekler.Diğer ÖZELLİKLER Çift bant HSPA ve Dört bant GSM / EDGE bağlantısı, Bluetooth ve FM Radyo / GPRS içerir codec sunmak.
Sony Ericsson Zylo Üst kısmında 3,2 Megapiksel kamera, 16GB microSD kart ve Facebook ve Twitter Ile Entegre Dahil Sosyal ag motor gücü Bir dizi sürebilir microSD kart YUVASI bulunuyor.
Sonraki sorunu çözecek kadar Sony Ericsson Spiro ve Iki Megapiksel kamera, Artı Bir 2,2 inç QVGA TFT ekrana sahipler kompakt kayar Kapaklı oldugu Bir FM radyo, MP3 ve AAC Dahili dosyaları icin supprt.
Met depolama 16GB sorunu çözecek kadar sürebilir MicroSD kart YUVASI Ile ve 3.5mm ses Girisi, Gelir Artı entegrasyon Sosyal ag siteleri Bir dizi.
Onun Iki model satılık 2010 yılının üçüncü çeyreğinde Devam edecek, orada fiyatlandırma uzerinde hiçbir Bilgi yok. GSM Arena
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: