Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Yeni Petrol Mattebox Çantası Kamera Aksesuar Cihazlarını korumak

Bir Vitec Group markası olan Petrol,Chrosziel,Arri,Vocas,RedRock ve Petroff 4x4 ve 4x5 matteboxlar için ideal,hafif,sağlam,bavul tipi taşıyıcı olan Petrol Mattebox Case’i tanıttı.
Çantanın çepeçevre çift yönlü çalışan fermuarlı bir üst kapağı var. Çantanın her iki tarafındaki askı malzemesinin ikili şeridi kapağı açık konumda tutarak hızlı ve kolay erişime izin veriyor.
Geniş ana bölme,hassas cihazları korumak için yastıklarla tamamen dolgulu. Petrol’ün ısıyla şekillendirilmiş,pres tabakalı panelleri fazladan bir koruma ve dayanıklılık sağlıyor.
İki adet çıkarılabilen iç bölücü, çantadakileri sabitlemek için kişisel olarak düzenlenebiliyor ve gerekli aksesuarları saklamak için cepler oluşturuyor.Ek bir üst ayırıcı,düz şeyleri ve evrakları ayırmak için kullanılabiliyor.Alt yükseltiler çantayı kirden ve sudan koruyor.Şeffaf plastikten,fermuarlı,zarf tipi üst cep,dolgulu üst taşıma kolu ve ayarlanabilir omuz şeridi,diğer özelliklerinden.Çantanın dışı son derece sağlam, suya dayanıklı mavi Cordura yapılı.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: