Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Kicklite Beyaz Işıklar Gekko Technology’den

Kicklite serisi 3200K ve 5600K renk ısısına sahip beyaz ışık LED’ler sınırlı alanlarda sağladığı aydınlatma kabiliyetleri ile benzersizdir.Sağlam, hafif, küçük ve portatif olması için tasarlanmıştır.Akü ile çalışabilme kapasiteleri sayesinde çok yaratıcı aydınlatma unsurları olarak kullanılabilir.
Kicklite LED blok sistemi drama,reklam,belgesel çekimlerinde:çok düşük güç ihtiyacı, çok düşük ısı üretimi ve kapladığı çok küçük alan ile vazgeçilmez niteliklerdedir.
Kicklite 106 kısıtlı alanlarda profesyonel ışık ihtiyacı olan durumlarda mükemmel bir araçtır.Hafif kasası ve güçlü ışık çıkış gücü ile araç içi veya kamera üstünde, günışığında özellikle kontrast kontrolünün önemli olduğu durumlarda kullanım için idealdir.
Aynı zamanda TV veya bilgisayar ekranlarının kenarlarına,dolap altlarına, kitaplıklara,ürünlerin ve kutuların içlerine rahatlıkla yerleştirilebilir. Kicklite 106 üzerindeki mıknatısları sayesinde çeşitli konfigürasyonlarla birbiri ile birleştirilerek tek bir ışık görevi görür.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: