Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

SONY CMT-HX50BTR (Digital S-Master amplifikatör)

Bu çok yönlü Hi-Fi sistemle çeşitli kaynaklardaki müziğin keyfini çıkarın. USB,Bluetooth® aygıtlardan ve sağlanan iPod® bağlantısı ile müziğinizi serbest bırakın. Dijital S-Master amplifikatör ile sesleri kristal netliğinde çalın. Özellikler 32-bit S-Master dijital amplifikatör, 100W kristal netliğinde CD kalitesinde ses verir Dahili Bluetooth® ile müziğinizi özgür bırakın Ön panelden taşınabilir ses girişi,mp3 çalarınızdaki müziğe kolayca erişin Kompakt hoparlörler ve 2 satır FL ekran ile alan kullanımına özen gösteren tasarım Sony DIGITAL MEDIA PORT - Walkman® veya diğer mp3 çalarlar, cep telefonları, Bluetooth® ve Wi-Fi®aygıtlarına bağlanın ve bu aygıtlardaki kayıtlı dijital müzikleri serbest bırakın iPod® adaptörü (TDM-ip10) dahildir. Mükemmel sesi dinlemek için iPod®'unuzu bağlamanız yeterlidir Çeşitli uyumlu ortam codec'leriyle uyumlu-mp3,(yalnızca USB'den WMA, AAC) USB'den çalma ve CD'den doğrudan kayıt 30 istasyon hafızalı radyo NEDİR? S-Master(S-Master Dijital Amplifikatör)Super gibi yüksek kalite dijital ses kaynaklarından en iyi sonucu almak için geliştirilmiştir Audio CD ve DVD kaynakları,S-Master(Tam Dijital Amplifikatör) teknolojisi, basit ama oldukça gelişmiş dijital bir işlemle sesi hoparlörlere iletir.
S-Master teknolojisi mükemmel görüntüleme, yüksek çözünürlük ve sağlam performansla çok etkili güç dağıtımı sağlar. Birçok ev sinema sistemleri,S-Master Dijital Amplifikatör teknolojisine sahiptir.Son modellerden bazılarında mümkün olan en iyi ses kalitesi için S-Master Pro'ya sahip olabilirsiniz.
ALAN:Videolar,yeterince hızlı gösterildiğinde hareket yanılsamasına yol açan birçok fotoğraf kullanılarak oluşturulur.Bu fotoğraflardan her birine kare adı verilir.Birbirine geçmeli bir sistemde,her bir kare biri tek sayılı yatay satırları içeren ve diğeri çift sayılı dikey satırları içeren iki ayrı görüntüye daha bölünür.Bu yeni görüntüler,alanlar olarak da bilinir. Standard Tanımlamalı PAL ekranında, her saniyede 25 kare görüntülenir.PAL birbirine geçmeli bir standart olduğu için her bir kare alanlara bölünür.Bu nedenle,PAL'ye saniyede 50 alan verir (bu, genel olarak 50Hz olarak bilinir).
Birbirine geçmeli biçimlerin aksine,720p ve 1080p HD biçimleri,kareleri alanlara bölmeyen aşamalı tarama özelliğini kullanır.Aşamalı ekranlar,tamamen daha net görüntü elde etmek için tüm kareyi bir defasında gösterir Wi-Fi®: Wi-Fi® teknolojisi bilgisayar,PDA ve diğer cihazlar için kablosuz ağ yaratmak üzere radyo dalgaları kullanır,böylece kablo gerekmeden veri aktarabilir ya da İnternet'e erişebilirsiniz.Daha kolay bir mobil çözüm sunmak açısından,seyahat sırasında iş ağlarına ya da İnternet'e bağlanmak için idealdir.Wi-Fi® ağları,Orijinal IEEE 802.1b'den 5 kat daha hızlı bir bant genişliği sunarak, 1Mbps'ye kadar veri hızına sahip IEEE 802.1b standardını ya da 54Mbps veri hızına sahip en son IEEE 802.1g teknolojisini kullanabilir.Wi-Fi® onaylı bir ürün,diğer Wi-Fi® cihazlarıyla uyumlu olduğu anlamına gelir. iPod® iPod,Apple Inc.'in Amerika ve diğer ülkelerde kayıtlı bir ticari markasıdır. CODEC:(Coder – Decoder) Bu,ses sıkıştırma sistemlerine verilen addır. Codec sistemleri işitebildiğimiz ve işitemediğimiz sesleri belirler ve ardından yalnızca işitilebilir bilgileri kaydeder.Bu, birkaç yolla yapılabilir.Bunu yapmanın bir yolu,işitme aralığımızın dışındaki sesleri kaydetmemektedir.Diğer yol ise diğer daha yüksek seslerin maskelediği sesleri çıkarmaktır. Alternatif olarak, Codec'ler yalnızca kulağımızın en çok hassas olduğu frekanslara odaklanabilir.
Bu yazılım,verilerin daha az depolama alanı kullanması ve daha sonra çalma için geri yüklenebilmesi için verileri küçültebilir ya da sıkıştırabilir.MP3,WMA ve ATRAC3 codec sistemleri örnekleridir. WMA: Windows Media® Audio. Dijital olarak sıkıştırılmış müzik formatı. AAC: Gelişmiş Ses Kodlaması.Dijital olarak sıkıştırılmış müzik formatı.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: