Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Casio Exilim EX-F1:En Hızlı Dijital Kompakt Kamera

Casio Exilim Pro EX-F1:Casio Amerika ve alt kuruluğu olan Casio Computer yeni seri Exilim dijital fotoğraf makineleri üreteceğini duyurdu.Yeni ürün serisinde yüksek hızda seri çekim yapabilen modellerin olacağı belirtildi.Bu modeller arasında yer alan yeni Casio ExilimPro EX-F1 yüksek hızda CMOS görüntü algılayıcıya ve yüksek hızda LSI görüntü işlemciye sahip.Casio bu model ile saniyede 30 kare seri fotoğraf çekim hızına ulaşmış durumda.Casio Exilim Pro EX-F1 dijital fotoğraf makinesi aynı zamanda saniyede 1,200 kare video görüntü çekim performansı ile de gözün yakalayabileceğinde çok daha hızlı hareketleri kaydedebilecek ve son derece ağır çekim video görüntüler elde edilmesine olanak tanıyacak.
Casio Pro EX-F1 - Yüksek çekim hızı
Yüksek çekim hızına sahip olan yeni Casio Pro EX-F1 dijital fotoğraf makinesi high definition(yüksek tanımlı) videogörüntüler de çekebiliyor.Casio yetkililerinden Susumu Takashima’nın konu ile ilgili açıklaması şöyle: “Dijital teknolojiden sonuna kadar yararlanmak için sürekli yeni özellikler geliştirmeye devam ediyoruz.Bu anlamda dijital fotoğraf makinelerimize Snap Video modunu entegre ettik.Apple’ın süper video teknolojisini kullanarak fotoğrafseverlerin Snap Video özelliğini değişik şekillerde keyif alarak kullanacaklarına inanıyoruz.
Casio Exilim kameralar - Mac iLife
iLife’08 ile satılan her bir Mac’ın iPhoto’nun yeni bir versiyonuna ve tamamen yeniden tasarlanmış iMovie’ye sahip olduğunu belirten Apple yetkilisi Ron Okamoto şunları ifade etti:“Casio’nun yeni fantastik Exilim serisi dijital fotoğraf makineleri iLife’08 ile gayet uyumlu bir şekilde çalışmakta ve inanılmaz kalitedeki video görüntü ve fotoğraflar eskisine göre çok daha kolay bir şekilde çekilebilmekte.”

Casio Exilim Pro EX-F1 - Teknolojiler ve işlevler
Yeni uygulamaları ve en güncel teknoloji ile özellikleri yakından takip eden Casio,dijital fotoğraf temelli fotoğrafçılık alanında daha önce mümkün olmayan eğlence ve kullanım özelliklerini kullanıcılara sunmuş oluyor.Casio,son derece kolay kullanım özelliklerine ve farklı deneyimlere olanak tanıyan bu yeni Exilim serisi modellerin piyasaya sunulması ile birlikte kullanıcıların dijital kameralarıyla daha keyifli deneyimler yaşayacağına inanıyor.

Casio Exilim Pro F1 - CMOS sensör ve LSI işlemci
Yeni Casio Exilim Pro F1 dijital fotoğraf makinesinde yüksek hıza sahip yeni bir CMOS görüntü algılayıcı ve yüksek hız sağlayan LSI görüntü işlemci bulunuyor.Tasarımcılar 6.0 milyon piksel çözünürlük ve 12xoptik zum konularını hallettikten sonra daha önce duyulmamış bir sürate sahip seri çekim hızına odaklandılar. Fotoğrafseverler cihazın ultra hızdaki seri fotoğraf çekimi ve video kayıt özelliklerini kullanarak çok kısa anları çok zengin detaylarla fotoğraflayabilecekler.

Casio Exilim Pro EX-F1 dijital kamera-MOS sensör ve LSI işlemci
En yüksek çözünürlükte saniyede 60 kare çekim hızı ile fotoğraf çekme olanağı en hassas anları çekmeyi sağlıyor. Fotoğraf çekimlerinde bu hızda seri çekim ile kullanıcılar saniyede 60 kare fotoğraf çekebiliyorlar. Seri çekim modunda saniyedeki kare sayısı 1 ile 60 arasında ayarlanabiliyor.
Casio Exilim EX-F1-Deklanşör ve kayıt
Bu seri çekim hızı sadece deklanşöre basarak çekim anında ulaşılmıyor. Cihaz aynı zamanda Prerecord olarak adlandırılan bir işleve de sahip. Bu sayede deklanşöre basma anından önce de bu seri çekim hızında fotoğraf çekmek mümkün. Kullanıcı deklanşöre dokunmaya başladıktan sonra çekim aşaması için tam olarak basmasına gerek kalmadan fotoğraflar kameranın tampon belleğine saniyede 60 kare hızda kaydediliyor. Böylece kullanıcı çekmeyi düşündüğü kare için deklanşöre basmakta geç kalsa dahi daha önceden çekilmiş olan bu görüntülerden yararlanabiliyor ve hiçbir anı kaçırmıyor.

Casio EX-F1-Video kayıt
EX-F1 dijital fotoğraf makinesi ile faşlı kullanarak yapılan çekimlerde saniyede 7 kare hız ile 20 adet çekim yapmak da mümkün. Böylece az ışıklı ortamlardaki kareler de kaçırılmamış oluyor.Casio Exilim EX-F1 dijital kamera video görüntüleri de son derece yüksek bir hızda kaydedebiliyor. Kullanıcılar video kayıt modunda saniyede 300 kare veya 1,200 kare çekim hızı seçeneklerinden birini tercih edebiliyorlar.

Casio F1 dijital kompakt kamera-High definition ve HDMI
Kamera full high definition video kayıt yeteneğine de sahip.Kullanıcılar 1920x1080 piksel çözünürlüğünde saniyede 60 kare çekim hızı ile son derece kaliteli video kayıt yapabiliyorlar.Casio EX-F1 dijital kamera aynı zamanda ayrıca satın alınan bir HDMI kablo ile HD uyumlu televizyonlara da bağlanabiliyor ve geniş ekranda film keyfi yaşanabiliyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: