Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Yeni Logitech G633 ve G933 Artemis Spectrum Oyun Kulaklık

Logitech G633 ve G933
Logitech G633 ve G933
Logitech G633 ve G933
Logitech,bugün iki yeni 7.1 surround ses oyun kulaklığı tanıttı kablolu G633 ve kablosuz G933 Artemis Spektrum Oyun Kulaklık.Featuring patent Pro-G ses sürücüleri bekleyen yeni kulaklıklar tamamen özelleştirilebilir,özellik RGB aydınlatma,değiştirilebilen aydınlatmalı hoparlör plakaları ve programlanabilir G-tuşları.Logitech Gaming Software ile eşleştirilmiş zaman,ses ayarlarını özelleştirmek kişisel ses profilleri oluşturmak ve kolayca (G933 Artemis Spectrum için) favori EQ kaydedebilirsiniz.

DTS Kulaklık:X teknolojisi ses ve kişiselleştirme için birden çok seçenek 7.1 kanala kadar destekleyen,her zamankinden oyunculara ve daha stüdyo deneyimi yakın ses fanlar getiren kalibrasyon ve işleme kullanır.

DTS Kulaklık kombinasyonu:X ve sinematik ses Dolby'nin uzun tarihi oyuncularına gerçekten rakipsiz bir ses deneyimi sunar.DTS Kulaklık: X desteği erken Ekim 2015 yılında Logitech Gaming Software güncelleştirmesi aracılığıyla satışa sunulacak.

PlayStation4 ve Xbox One dahil. Logitech G933 tek bir USB adaptörü karışımı ve bağlayan iki analog girişi bulunuyor ve üç cihaza kadar ses karışımları ise Logitech G633, tek bir USB bağlantısı ile bağlanır.Ayrıca, Logitech G933 ev sinema ile çalışır evinizdeki alıcısı veya TV'ye bağlı tüm medya oturma odanızda dinleyebilirsiniz,mükemmel kablosuz ev sineması deneyimi sunmak için (bir USB portu ve RCA ses çıkışı üzerinden).

Fiyatlandırma ve Stok Durumu
Logitech G633 Artemis Spektrum (Kablolu)Gaming Headset→149,99 $(2015 Eylül)
Logitech G933 Artemis Spectrum (Kablosuz)Gaming Headset→199,99 $ (2015 Ekim)
Tanıtım Videosu:
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: