Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Marantz AV8801 Home Theater Preamplifikatör/Processor

Marantz,yeni,A/V Preamplifikatör/Processor,11.2-kanal duyurdu.
Marantz AV8801 büyük toroidal güç kaynağı,öncü HDAM ve Yüksek Teknoloji ve kaya gibi sağlam bir bakır kaplı şasi bulunmaktadır.AV8801 aynı zamanda gelişmiş özellikleri 4K video kapasitesi ve pass-through 3D,artı Apple AirPlay kullanıcıların kolay akış iTunes müzik,bir Mac veya PC'den olsun,hem de doğrudan kendi iPhone,iPad veya iPod touch üzerinden yapabilirsiniz.Marantz 'gelişmiş çoklu-DSP ses işlemcisi yüksek çözünürlüklü ses formatları için destek,surround ses çözme modları dahil,geniş bir yelpazede sunuyor.

X,kullanıcıların gerçekten geniş ve sürükleyici bir surround ses deneyimi:nihai surround ses deneyimi için,AV8801 da Audyssey DSX ve DTS Neo dahil,çoklu kanal çözme genişletilmiş özellikleri.
Bugünün geniş bant yüksek dinamik aralık içeriği işlemek için,ses bölümü tüm kanallarda son yüksek çözünürlüklü 192 kHz/32-bit DAC ile donatılmıştır.AV8801 WAV,FLAC ve ALAC ses dosyalarının kodunu ve gapless ses çalma ile donatılmıştır.Maksimum sistem yapılandırma yeteneği için,hem dengesiz(RCA)ve dengeli(XLR)ses çıkışı ile donatılmıştır.AV8801 bizim son zamanlarda yayımlanan UD7007 Universal Disc Player için mükemmel bir arkadaştır,stereo XLR girişi bulunmaktadır.
Vinil hayranları kesinlikle fono girişi dahil takdir edecek ve yerleşik bir HD Radyo alıcısı AV8801 özellikleri gibi ayrı bir alıcı gerek,yok. AV8801 video bölümüne kendi ses yetenekleri gibi etkileyici bit.Bu gelişmiş yüksek çözünürlüklü video işleme ve kod çözme özellikleri ve eski bileşenleri yüksek çözünürlüklü standart çözünürlüklü(SD)video kaynaklarından upconverts bu upscaling video ile donatılmıştır.
Yeni Ultra High Definition(4K)görüntüler,AV8801 özellikler Ultra High Definition(4K)SD ve HD dönüştürebilir yeteneği,ve o da kabul ve 4K içerik geçebilir uyumluluk.
Ağ ve AV8801 içinde akış fonksiyonları geniş bir yelpazede kullanıcıların ev ağına bağlı en kaliteli müzik opsiyonel RX101 Bluetooth adaptörü ile Bluetooth aracılığıyla taşınabilir cihazlardan mümkün deneyim,ya da keyfini çıkarmanıza olanak sağlar.3D geçiş teknolojisi kullanıcıların dinamik surround ses ile 3D video eğlence keyfini çıkarmanızı sağlar,ve 7 HDMI girişi ve 3 HDMI çıkışları üç adede kadar yüksek çözünürlüklü ses ve video keyfi,kullanıcıların tek bir kablo ile tüm HDMI-donanımlı cihazları bağlama ve görüntülemeyi saglar.
Product Features
Marantz proprietary audio technologies for superior sound: HDAM and High Current Feedback Technology 11.2 channel XLR outputs&RCA outputs
Toroidal power supply;copper plated chassis
7xHDMI in/3x HDMI out Lets you connect your HDMI-equipped devices with a single cable;Enjoy high-definition audio and video on up to 3 displays.
4K video support(4K video upscaling,video pass-through and GUI overlay)

Price&Availability
The Marantz AV8801 AV Preamp/Processor is available now for $3,599.99
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: