Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony PMW-EX3 İçin HD Geniş Açı Lens:XS8×4AS-XB8

Dar alanlarda çekim yapmak durumunda olan kullanıcılar için bu lens tam anlamıyla ciddi bir ihtiyaçtır.Fujinon XS8×4AS-XB8,Sony PMW-EX3 için özel olarak tasarlandı.
Kameranın orijinal bağlantısına Ayrıca uygun EX mount oldugu için kamerada mevcut lensinde bulunan(autofocus)ve diğer tüm otomatik fonksiyonları kullanabilmenize imkan sağlamakta.Bir diğer avantajı kolaylıkla takılıp sökülebilmesi.

XS8×4AS-XB8 ile 4mm odak uzunluğu ile ideal bir geniş açı yakalanmakta.Üstelik kenarlarda herhangi bir bozulma olmadan ve resim kalitesinde düşüş olmadan.PMW-EX3’ün üzerinde gelen lens de Fujinon tarafından üretilmekte ve 5.5mm’lik odak uzunluğu ile standart bir açı sağlamakta.4mm’lik geniş açı 2/3”kameralar ile kıyaslandığında 5.5mm’ye,35mm ile kıyaslandığında 21mm’ye denk geliyor.
Lensin diğer bir özelliği oldukça kompakt bir tasarıma sahip olması. Lensin uzunluğu,geniş açı konverter takılmış standart lensten çok daha kısa.Sadece 1.7kg olan ağırlığı ile kullanımı oldukça rahat.
Fujinon Türkiye Distribütörü Avkom Teknoloji A.Ş.’ye ulaşabilirsiniz.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: