Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

IOGEAR TV Seti Kablosuz HD Bilgisayar

Bu yeni çözüm,ev eğlence merkezi için bilgisayarınızı(PC veya Mac)720p High Definition video sunuyor.en yeni Ultra-geniş bandlı(UWB)kablosuz USB teknolojisinin kullanımı ile,kablosuz akışkan multimedya şimdi daha istikrarlı ve parazite karşı daha önce hiç olmadığı kadar dayanıklıdır.

en son teknolojiyi kullanarak geliştirin multimedya yaşam tarzı:
•Zevk net ve film stereo ses ile açık TV bilgisayarınızdan
•senin düz ekran TV(ayna modu)Surf internet ve video akışı
•TV seyredin ve paylaşmak on-line filmleri Laptop(genişletme modu)üzerinde çalışırken
•Zevk Fotoğraflarınızı ve slayt
•yüksek kaliteli görüntüler için 32-bit Gerçek Renk derinliği
•Ekran sunum ve içerik kablosuz iş toplantıları için bir projektör kullanarak

TV Seti Kablosuz HD Computer,30 metreye kadar tam kapsama alanı sağlar kurmak ve işletmek kolaydır,artı,bu hem ev hem de ofis kullanımı için ideal bir çözümdür.Bu ürünün güvenilir ve güvenli bir bire bir bağlantı çözümü ve bu nedenle mevcut Wi-Fi ağ engel olmaz kablosuz USB standardını kullanarak yapılır.
ev için:
Ürünün kolay kurulum ve en sevdiğiniz film,fotoğraf,video klipler,müzik dinlemek için bile canlı görüntülü sohbet yapmanızı sağlar.Bu zengin stereo ses ekleyin ve multimedya deneyimi dolum gerçek bir oda yaratır. Bu,tüm geleneksel düzensiz kablo karmaşasını veya karmaşık ağ kurulum yapmadan sadece bir kaç basit adımda gerçekleştirilir.Tüm aile ve. YouTube,hulu,iTunes ve hatta Skype TV Takımı,tüm aile için büyük bir eğlence değere Kablosuz HD Bilgisayar kullanan yeni bir boyut alacak PC'nizin çevresinde yerine kalabalık ve büyük ekranda içerik zevk arkadaş düşünün.
İş için:
TV Seti Kablosuz HD Bilgisayar ve kullanıcı dostu bir all-in-one bir çözüm olarak,ideal olarak profesyonel sunumlar gerçekten hedef kitlenizi etkilemek olabilir.Çok iş uygulamaları için uygun bir konferans salonu projektör, monitör veya düz ekran TV ile bağlantılı olup olmadığını.Her ekranda farklı bir resim görebilirsiniz Genişletme modunu veya ayna modu(bilgisayar ve büyük ekran üzerinde aynı görüntü)kullanarak,fikirlerinizi daha güçlü bir şekilde tebliğ almak için emin olabilirsiniz.son derece geniş bant USB kablosuz teknolojisini kullanarak çalışma alanı,bugün uzatın! PC ve Mac uyumlu  

Bağlantı:IOGEAR TV
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: