Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Darbelere dayanıklı Dijital Kamera Casio EX-G1

Casio,Ltd,18 Kasım 2009 EX serbest-G1 darbelere dayanıklı,su geçirmez,toz geçirmez dijital kamera,dijital fotoğraf makineleri şirketin yeni EXILIM ® G markası ilk duyurdu.Akıllı tasarım fonksiyonel güzellik featuring ile EX-G1-19,9 mm*2 düşük profil kamera Casio'nun tokluk özellikleri sunar.
*1.18 Kasım 2009 itibariyle,şok bir araştırma üzerinde Casio(çıkıntılı parçalar hariç)dayanıklı dijital kameralar tabanlı.
*2.Kamera;Görüntüleme Ürünleri Derneği(CIPA)standartlarına.
EX-G1,darbelere dayanıklı tasarım öğeleri birçok sıralarda,içinde ve dışında bulunan,işlevsel güzelliği ile ince hat kamera akıllı bir görünüm yaratmak.Yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekmek için 12,1 efektif megapiksel kamera gibi temel performans yüksek düzeyde bir ek olarak,EX-G1 ayrıca,tokluk özellikleri kullanarak aralıklı çekim ve diğer fonksiyonları.Bu aralıklı çekim işlevi otomatik olarak hala sabit aralıklarla,harika fotoğraflar zaman aktif spor gibi snowboard veya *3 bisiklet olarak nişanlanmak kullanıcı etkinleştirme fotoğraf veya film alabilir.
Sert ortamlar için Tokluk Özellikler Şok direnci
Passes 2,13 metre(7 metre)*4 yükseklikten çok düşüyor dahil düşme testi.Su geçirmez
IEC tekabül/JIS Koruma Sınıfı 8(IPX8)ve Koruma Sınıfı 6(IPX6)su yalıtım. Kamera üç metre*5 60 dakika boyunca sürekli(10 feet)bir su derinliği de kullanılabilir.Su kamera bile doğrudan su jetleri ile her yönden nüfuz püskürtme olmaz.Toz geçirmez
IEC tekabül/JIS Koruma Sınıfı 6(IP6X)dustproofing.
Freezeproof
Kamera-10°C(14°F)*6 gibi düşük sıcaklıklarda kullanılabilir.
http://www.casio-europe.com/euro/news/article/1455
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: