Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

JBL ON TIME IPOD DOCK SİSTEM JBL'in en son yeniliği

JBL On Time,kaliteli ve üretiminde uzun zamandır öncü olan JBL'in en son yeniliğidir.JBL'in ses alanındaki yetkinliği,sürekli araştırmaları ile birleşerek,JBL On Time'ın içinde bulunan özgün teknolojileri ortaya çıkarır.
JBL On Time,zamanda yolculukta bir devrimdir.iPod'unuza yüklü en sevdiğiniz şarkı ile uyandığınızı düşleyin.Artık zil sesleri ve kötü bir radyo alımı yok.On Time,kompakt bir zaman makinası ve ses merkezidir. iPod'unuza,iPod mini'ye,MP3 çalara veya başka bir müzik kaynağına bağlı On Time,zamanı takip,alarm ve radyo özelliklerinin yanı sıra temiz ve güçlü bir ses sunar.

Uyumluluk
JBL On Time,iPod mini ve iPod Photo'da dahil, tüm iPod docking versiyonları ile uyumludur.Bir stereo mini jak bağlantısı size,MP3 ve CD çalarlar, bilgisayarlar,satellite radyo ve dizüstü bilgisayarlar gibi farklı cihazlardan yüksek kaliteli ses sağlar.
Müzik Kontrolleri
JBL On Time'ın müzik ve navigasyon kontrolünün kullanımı çok kolaydır.Tek bir dokunuş sesi yükseltir ya da düşürür.Diğer bir dokunuş ile iPod'u,radyoyu veyaA aux.'ı seçersiniz.JBL On Time,sistem kapatılsa dahi son kaynağınızı ve ses ayarınızı anımsar.Zaman ve alarm özellikleri sezgisel kullanıcı arabirimi, tüm fonksiyonların basitçe programlanmasına izin verir. JBL On Time iki bağımsız uyanma zamanı için iki ayrı alarm içerir. Navigasyon tuşları menülere anında girişi sağlar.Otomatik zaman ayarı özelliği ile bir tuşla saat ayarını yaparsınız.Dil,alarmlar ve snooze gibi ayarları değiştirmek için sezgisel menü yapısını izleyin.On Time'de kanal ayarları gibi radyo fonksiyonları da oldukça basittir.
Ekran
Geniş, arka ışıklı LCD ekran,kolay görüşü ve menü izlemeyi sağlar. Otomatik loşlaşma herhangi bir oda ortamında doğru parlaklığı sağlar.İç ışık iPod'unuz için ışık sağlarken ışıklı tuşların karanlıkta bulunması da oldukça kolaydır.

Teknik Detaylar
One Point iPod:
Bağlayıcılar bilgisayarınıza bağlantı sağlar.Standart iPod'unuzun kablosunu On Time'ın arkasına bağlayın.Böylece iPod'unuzu doka her alışınızda senkronizasyon ve şarj için bağlantınız olacaktır.JBL On Time,iPod'unuza,bilgisayara bağlı olmasa ya da kapalı olsa dahi şarj edilmesi için güç sağlayacaktır.
Yedekleme Pili:
On Time belleği yedekleme pilleri ile saklanır.Güç kesilse bile,On Time alarm fonksiyonunu yerine getirir.
Saatı Yakalama:
JBL On Time'ın,sinyallerinde saati veren herhangi bir yerel radyo istasyonundan saati otomatik ayarlama özelliği vardır.
Gelişmiş Teknoloji:
JBL On Time en yüksek kalitedeki sesi sağlamak için birçok özel teknolojiyi birleştirir.On Time şaşırtıcı bir bas ile pürüzsüz ve kayıpsız sesi her yönden sağlayacaktır.
Halo Acoustics:
Yatay akustik seviye optimizasyonu veya Halo Acoustics tasarımı her yönden dolu ve zengin ses sağlar.Yukarı ateşleyen tweeter,yatay düşük ve orta dönüştürücüler 360 derece ses alanı sağlar.
Phoenix ve Ridge Dönüştürücüler:
İki aluminyum hazneli tam erimli dönüştürücü,güçlü Neodyum mıknatıslar tarafından güçlendirilir.Ridge tweeter tam yüksek frekansları sağlar.Bu çift yönlü tasarım,en düşük bastan en yüksek sese kadar zengin frekans tepkisi sağlar.
COE(Computer Optimized Equalization)(Bilgisayar Optimizasyonlu Eşitleme):
JBL On Time sistemi eşitlemek,zengin ve tam ses alanı sağlamak için bilgisayar optimizasyonludur.
OCT(Optimize Compressional Topology)(Mükemmele Erişmiş Basınçlı Topoloji):
JBL On Time yüksek çıkış seviyelerinde temiz ve doğru sesi sağlayacak özel basınç teknolojisi içerir
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: