Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

LG G6 Modeli Teknik Özellikleri ve Diğer Detayları

LG G6 modeli.Başarılı satış rakamlarına sahip LG G serisi 2017 yılında G6 modeli ile karşımıza çıkacak.şimdiye kadar basına yansıyan bilgiler ile bu telefon hakkında ne biliyoruz?Önce merak edilen ilk detaydan başlayalım.
LG G6 Modeli
LG G6 modeli.Başarılı satış rakamlarına sahip LG G serisi 2017 yılında G6 modeli ile karşımıza çıkacak.şimdiye kadar basına yansıyan bilgiler ile bu telefon hakkında ne biliyoruz?Önce merak edilen ilk detaydan başlayalım.

Firmanın yeni amiral gemisi olacak olan G6 ise MWC 17’de tanıtılacak.Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak olan ürün, fuardan bir gün önce yani 26 Şubat tarihinde düzenlenecek özel bir etkinlik ile tanıtılacak.Ürünün tanıtımına yaklaşık 1 ay varken ürünün son görüntüleri de ortaya çıkmaya başladı.
LG tarafından yayınlanan bir görselde“Daha fazlasını görün,daha fazla oynayın”sloganıyla 26 Şubat tarihi işaret edildi.

Yani LG,üstü kapalı şekilde yeni amiral gemisinin hangi tarihte duyurulacağını paylaştı.Yazılım tarafında ise yeni bir yapay zeka destekli sesli asistan bekleniyor.Microsoft,Apple ve Samsung gibi markalar kendi AI asistanları üzerinde çalışıyor.Bu firmalara şimdi LG de eklenmiş görünüyor.1440x2880 piksel ekran çözünürlüğü ve 564 ppi keskinlik değeri bekleniyor.2:1 oranlı bu ekran oldukça dikkat çekici olacak gibi duruyor.Ekran boyutu ile ilgili tahminler 5.7 inç büyüklüğü işaret ediyor.

Buna ek olarak yeni LG G6 modelinde bakır sıvı soğutma tüpleri yer alacak. Güçlü yongalara sahip akıllı telefonlarda bu uygulamayı daha önce görmüştük. Sony ve Samsung’un üst düzey telefonlarında“heat pipe”olarak adlandırılan bu teknoloji kullanılmıştı.Render görselleri sızan cihazın ön ve üst kısmı detaylarıyla görünebiliyor. G2 modelinden beri ince çerçeve kullanan firma,yeni telefonuyla birlikte çıtayı bir üst noktaya taşımış gibi görünüyor.

LG G6

Özellikle Çinli üretici Xiaomi’nin Mi Mix modeli ile sıfır noktasına indirdiği çerçevelerin G6 modelinde de oldukça az olduğu söylenebilir.Metal çerçevenin kullanılacağı cihazın sol bölümünde G5 ile birlikte kenarlara alınan ses açma ve kısma tuşları görünüyor.Aynı zamanda ses tuşlarının hemen üzerinde bir anten boşluğu göze çarpıyor.Telefonun arka tarafı ile ilgili detaylı görseller sızmamış olsa da telefonun arka tarafında da metal kullanıldığı tahmin ediliyor.

Genellikle kasası metal olan telefonlarda gördüğümüz anten çizgileri cam ya da plastik telefonlarda bulunmuyor.G6,beklendiği üzere üst seviye donanım bileşenleri ile gelecek.Qualcomm tarafından üretilecek Snapdragon 835 yonga setinin kullanılacağı cihazda aynı zamanda 4 GB veya 6 GB büyüklüğünde LPDDR4 belleklerinde yer alması bekleniyor.Depolama birimi olarak ise 64 GB modelin baz olarak çıkması ve hafızanın micro sd kart ile arttırılması muhtemel...
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: