Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Android Telefonlara 7 En iyi RAM temizleme Uygulamaları

Android işletim sisteminin çalışma şekli gereği uygulamalar zamanla RAM’in kapasitesini doldurur ve bu da hem o an çalışan uygulamaların yavaşlamasına sebep olur hem de yeni açılan uygulamanın çok geç çalışmasına sebep olur.
En iyi RAM temizleme Uygulamaları

Android işletim sisteminin çalışma şekli gereği uygulamalar zamanla RAM’in kapasitesini doldurur ve bu da hem o an çalışan uygulamaların yavaşlamasına sebep olur hem de yeni açılan uygulamanın çok geç çalışmasına sebep olur.Bunun önüne geçmek için RAM temizleyici uygulamalar var.İşinizin bittiği uygulamaların arka planda çalışan dosyalarını kapatır ve böylelikle RAM’de yer açılır.
Yeni nesil telefonlar artık 2 GB veya 3 GB RAM ile piyasaya çıkıyor.Fakat telefonunuzda RAM temizleme uygulaması yoksa bu 2-3 GB RAM’ler pek bir işe yaramıyor.Android telefonlarda olmazsa olmaz uygulama nedir diye sorsanız bunun cevabı kesinlikle RAM temizleme uygulamasıdır.Peki hangi RAM temizleme uygulaması daha iyi?

Sizler için en iyi 7 RAM temizleme uygulamaları:
1.Clean Master
Telefonunuzdaki gereksiz dosyaları ve arka plan uygulamalarını temizleyerek telefonunuzun hem performansını arttırıyor hem de şarj süresini arttırıyor.
100.000.000 –500.000.000 indirme sayısı ve 4.7 uygulama puanı ile birçok kişiye göre alanının en iyisi.Clean Master’ın en iyi yanı telefonlarda Root’a ihtiyaç duymaması ve uygulama içerisinde ayrıca antivirüs taramasının da bulunması.Arayüzünün sadeliği ve Türkçe dil desteği de bu uygulamayı çekici bir hale getiriyor.Ayrıca Widget’lar ile hızlı erişim imkanı da sağlıyor.

Hatta bir özelliği ile ekranın bir köşesine sabitlenen bir simgeye bastığınızda RAM hemen temizleniyor.Ya da tüm bunlara gerek duymadan zamanlama özelliğini kullanarak belli periyotlarda telefonunuzun RAM’inin temizlenmesi emrini verebiliyorsunuz.2 farklı RAM temizleme uygulamasından biri olan Clean Master’ın tek sevmediğim yanı bazen reklama maruz kalmanız ve size sürekli farklı uygulamalar da denemeye çalışması.

Ama her şeye rağmen bu uygulama telefonunuzda kesinlikle olmalı.
Clean Master’ı buradan indir.
2.CCleaner
İlk önce bilgisayarlar için temizleme programı olarak çıkan CCleaner,çok fazla beğenilmesinin ardından Android telefonlar için de bir uygulama hazırladı. Telefonunuzun hareketlerini izleyerek gereksiz dosyaları ya da arka planda çalışan uygulamaların kalıntı dosyalarını temizleyen bu uygulama,telefonunuzun şarj süresini uzatan ve performansını arttıran bir uygulama.

Telefonunuz hakkında size sürekli bilgiler ve tavsiyeler veren bu uygulamanın Google Play puanı 4.4.CCleaner’ı Google Play’den buradan indir.

3.1Tap Cleaner
Hatırı sayılır bir kullanıcı sayısına sahip olan 1Tap Cleaner uygulaması,diğer RAM temizleme uygulamaları gibi telefonunuzdaki gereksiz dosyaları ve logları silip,arka planda gereksiz çalışan uygulamaları kapatarak telefonunuzun performansı arttırmayı sağlıyor.Yine bu uygulamayı tam performans kullanabilmek için telefonunuzda Root olması gerekmiyor.Ayrıca bu uygulama içerisinden tarayıcı geçmişlerini de bir tıkla silebiliyorsunuz. Otomatik temizleme özelliğine de sahip bu uygulamada dilediğiniz periyotlarda uygulama kendisi RAM temizleme işlemini gerçekleştiriyor.

1Tap Cleaner uygulamasını buradan indir.

AVG Memory&Cache Cleaner
Otomatik temizleme,pil ömrü ve performans arttırma, veri kullanım analizi ve gereksiz dosyaları temizleme gibi özelliklere sahip olan AVG Memory&Cache Cleaner,uzun süredir Android kullanıcılarına güven veren bir uygulama.
AVG Memory&Cache Cleaner uygulaması Google Play’de 10.000.000 – 50.000.000 indirme sayısına ve 4.2 kullanıcı puanına sahip..

AVG Memory&Cache Cleaner uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

5.Assistant for Android
Telefonumda bulunan 2 farklı RAM temizleme uygulamalarından bir diğeri de bu uygulama. Bu uygulama diğer RAM temizleme uygulamalarının yaptığı her şeyi yapıyor.Diğer uygulamalardan farkı ise daha kısa periyotlarda RAM’i otomatik temizleme yapabiliyor ve beyaz liste özelliği sayesinde asla temizlememesini istediğiniz uygulamaları belirtebiliyorsunuz.4.4 kullanıcı puanına sahip olan bu uygulama en eski RAM temizleme uygulamalarından biri.Yakından incelemenizde fayda var ve kesinlikle önerimdir.
7 En iyi RAM temizleme Uygulamaları
Uygulamayı buradan indirip deneyin...

6.Power Clean(Booster&Cleaner)
4.5 kullanıcı puanına sahip bu uygulama da oldukça beğenilen RAM temizleme uygulamalarından. Standart RAM temizleme özelliklerine sahip olan bu uygulama,Google Play’de 10.000.000–50.000.000 indirme sayısına sahip.

Power Clean’in en iyi yanlarından biri de hem ücretsiz olması hem de uygulama içi reklam sunmaması.
Uygulamayı buradan indir....

7.Booster for Android
4.4 kullanıcı puanına ve 50 milyon kullanıcıya sahip bu uygulama,kullanıcıların oldukça memnun kaldığı uygulamalardan bir tanesi.Ücretsiz ve reklamsız oluşu ve ayrıca sade bir arayüze sahip olması Booster for Android’i tercih etmenize yetebiliyor.
Booster for Android uygulamasını buradan Bakın...
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: