Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Gatebox:Holografik bir"ev arkadaşı"Azuma Hikari ile Tanışın

Japonya merkezli Vinclu Inc.tarafından geliştirilen Gatebox Communication Robot adlı bu cihaz sayesinde kullanıcılar evlerini birlikte paylaşabilecekleri holografik bir"eş"e sahip olabilecekler.
Azuma Hikari ile tanışın

Japonya merkezli Vinclu Inc.tarafından geliştirilen Gatebox Communication Robot adlı bu cihaz sayesinde kullanıcılar evlerini birlikte paylaşabilecekleri holografik bir"eş"e sahip olabilecekler.Azuma Hikari ile birlikte gelen Gatebox,evinizdeki ışıkları ve diğer süreçleri otomatik hale getirmenin yanı sıra evinizde minyatür bir arkadaş olarak da kullanılabilir.Sizin için tamamlamayı öngördüğü birçok hedefi gerçekleştirmek için sıcaklık,nem ve ışık sensörlerinden yararlanacak.
Gatebox:Azuma Hikari ile tanışın
Kişisel asistan olmanın ötesinde..
Metin mesajlarını tanıtım videosunda gördüğünüz gibi almanız ve sanal arkadaşınızın gün boyunca size mesaj gönderebilmesi için Gatebox iOS veya Android uygulamasını da indirmeniz gerekiyor.
Önceden yüklenmiş Azuma Hikari'nin de kendi kişiliği ve kendi hayalleri bile var.Kulağa hoş gelen ses tonlarıyla"efendi"sine bakan Azuma birçok işlevsel hatırlatıcı ve sohbet görevi görüyor.

Gatebox:Holografik Azuma Hikari ile tanışın
Ve kanepede oturup TV izlemekle aynı derecede ilgilidir.
Görünüş açısından biraz havalı bir kahve makinesine benzeyen Gatebox içerisinde yer alan ekran aracılığıyla 3D bir holografik görüntüyü yansıtabiliyor.Görsellerde yer alan holografik görüntü ise firmanın geliştirdiği ilk karakter Azuma Hikari'ye ait.Birçok farklı karakteri de Gatebox'a getirmeyi hedefleyen firma ürettiği ilk 300 cihazı geçtiğimiz gün ön siparişe açtı.Cihazın fiyatı ise 298 bin yen(2.525 dolar).Bu cihazın ilerde farklı dillerde versiyonları çıkacağı düşünülmekte..
İşte Gatebox'ın tanıtım videosu:

Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: