Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Spontaneous Pop-up Display-Katlanabilir,Taşınabilir Ekran

Cep te Taşınabilen 24 inç.Projektör SPUD yani Spontaneous pop-up Display "eşzamanlı açılan ekran" teknolojisiyle üretilen cihaz cep boyutunda ama açılınca 24 inç.ekran boyutuna ulaşıyor.
Katlanabilir Ekran projektör

Cep te Taşınabilen 24 inç.Projektör SPUD yani Spontaneous pop-up Display "eşzamanlı açılan ekran" teknolojisiyle üretilen cihaz cep boyutunda ama açılınca 24 inç.ekran boyutuna ulaşıyor.Vinil kompozit ekrana sahip ve mini bir projektör sayesinde görüntüler oluşturabiliyor.

SPUD ihtiyacınız keskin ve parlak görüntü elde etmek için son DLP teknolojisi ile birlikte özel optik kullanır.Ya bir HDMI kablosu veya kablosuz adaptör ile, SPUD bir akıllı telefon, tablet veya dizüstü bağlanabilir.
Katlanabilir,Tasinabilir Ekran
Bu cihaz 680 gram ağırlıgında Masaüstü monitor boyutuna gelmesi 1.saniye sürüyor.Akıllı Telefon ve Tabletinize bağlayarak 24-inç lik bir ekrana çeviriyor,Alexander Wesley adlı bir girişimcinin buluşu olan teknolojik bir projeksiyon cihazı,SPUD dünyanın ilk büyük VE taşınabilir ekran: Ürünün tamamen yeni bir türüdür.
Heryerde İş Seyahatinde,Gezide,Toplantıda,Kampda Çıkarın ve Kullanın Kısa adı ile SPUD yani Eşzamanlı Açılan Ekran tanımı yapacağımız taşınabilir projeksiyon kickstarter.com sitesinde,Bağış bekliyor,Eğer sizde ilgileniyorsanız ve detayları merak ediyorsanız buraya TIKLAYIN
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: