Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Estream Sırt Çantasında Taşınabilir Portatif Hidroelektrik Su Jeneratörü

Estream:Portatif Hidroelektrik Su Jeneratörü Doğanın sunduğu enerji kaynaklarını en güzel şekilde değerlendirebileceğiniz bir cihaz
Hidroelektrik Su Jeneratörü
Su Jeneratörü
Doğanın sunduğu enerji kaynaklarını en güzel şekilde değerlendirebileceğiniz bir cihaz.Balık tutarken,akarsu kenarında kamp kurduğunuzda mobil aletlerinizi şarj edebilen taşınabilir bir jeneratör.Özellikle doğayı seven,sık sık kamplara,yürüyüşlere ve tırmanışlara gidenler için teknolojik cihazların batarya ömrü, en büyük sıkıntılardan biridir.Ancak bu duruma oldukça basit ve etkili bir çözüm sunabilecek bir cihaz.
Enerji 5W - bir jeneratör gibi,2.5W üretir.Estream su içinde süspanse edilir,su akışı türbin döner.rotasyon elektrik üretmek için jeneratör sağlar.Estream bile zayıf akım ya da kayık arkasında iyi çalışır.Tamamen akan su ile 6,400mAh dahili pil şarj etmek yaklaşık 4,5 saat sürer.pil normal çıkış olarak iki kat daha hızlı,3 akıllı telefonları, GoPros hatta tablet PC'leri şarj edebilirsiniz.

Estream Sırt Çantasında
Su Jeneratörü
Hatta uzun maceralara -size cihazları şarj etmeye devam edebilirsiniz,şarj edilebilir. 2017 yılında satışa çıkacak proje şu an için Kickstarter'da fonlanıyor.180 dolar ödeyerek siz de sahip olabilirsiniz.
VİDEO:
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: