Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

En İyi İp Kamera Sistemleri 2016

En İyi İp Kamera Sistemleri
İp Kamera Sistemleri
Sistem kurulurken sadece üst yapı yeterli olmamakta,kablolama maliyetini en aza indirebilecek alt yapının tasarlanmasının da önemi bulunmaktadır.En iyi ip kamera,teknoloji olarak da üstün olmalıdır.Bu teknoloji kullanıldığında kameralar enerjilerini internet kablosu aracılığı ile alabilmektedir.IP kameraların beslemesi için PoE teknolojisinin kullanılması mümkündür.

Bu sayede elektrik kablosu maliyeti tamamen sıfırlanmış olmaktadır.Gündüz arka plandan gele ışık miktarı fazla olduğunda görüntülenen alanın net olarak algılanması mümkün olamayabilmektedir.Kameranın konumlanacağı yerin ışık yoğunluğu da önemlidir.

Daha net bir görüntü elde edilebilmesi için WDR (Wide Dynamic Range),BLC(Back Light Compensation)ve HLM (High Light Masking) teknolojilerinin olması gereklidir.Bu teknolojiler,ışık patlamalarını engellemektedir.Net bir gece görüş için de IR ledli kameralar kullanılmalıdır.

Başta gün ışığı olmak üzere tam ışık kaynağından kaynaklanan parlamanın önlenmesi,aydınlık ve karanlık noktalar arasında dengeleme olması gereklidir.En iyi ip kamera için geniş dinamik aralık özelliği önemlidir.Bu sayede her nokta aynı ışıkta görünmektedir.
Bu özellik bir miktar maliyet getirse de en iyi IP kamera için önemlidir.Bu özellik sayesinde yüksek ışıklar astırılmakta,karanlık alanlar ise aydınlatılmakta ve kaliteli bir görüntüye ulaşılmaktadır.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: