Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Apple,Yeni iPhone 7 modeli'nin Lansman Tarihini Duyurdu

Apple
iPhone 7 modeli
Yeni iPhone modelleri ve belki de yeni Apple Watch,gelecek hafta Çarşamba günü, yani 7 Eylül 2016’da ABD’nin Kaliforniya eyaletinde San Francisco şehrinde tanıtılacak.
Apple, tanıtım gecesi için şirketlere davetiye göndermeye başladı.Bill Graham Civic Salonu’nda gerçekleştirilecek organizasyon Türkiye saat ile 22’de başlayacak.
Apple CEO’su Tim Cook
Gecede yeni modellerin tanıtımını Apple CEO’su Tim Cook’un yapması bekleniyor.
iPhone 7'nin fiyatı tekno bloglarda yer alan iddialara göre 749 dolar olacak. iPhone 7 Plus'ın fiyatı ise 849 dolardan başlayacak.Tahmini olan bu fiyatlara vergilerin de eklenmesiyle ülkemizde en düşük iPhone 7 fiyatı 3200 TL,iPhone 7 plus fiyatı ise 3499 TL civarı olacak gibi gözüküyor.

Yeni iPhone ile ilgili sızıntılar ardı ardına gelirken, söylentiler tanıtım gecesine kadar kesilmeyecek gibi duruyor...
Yeni iPhone'a ait şimdiye kadar gelen söylenti ve dedikodular şöyle:
Apple yıllar sonra 1GB RAM’den vazgeçti ve iPhone 6S modelleri üzerinde 2GB RAM özelliğini kullandı.

Sızıntılarda oldukça iyi bir sicili bulunan Ming-Ci Kuo, şirketin iPhone 7’nin phablet versiyonu iPhone 7 Plus’da 3GB RAM özelliğine yer verebileceğini söyleniyor.
Bu söylenti her yıl olduğu gibi bu yıl da dile geliyor. iPhone 6S ve iPhone 6S’de kullanılan Alüminyum 7000 serisi telefonu zaten yeterince sağlamlaştırıyor.
Apple
Apple,Yeni iPhone 7 modeli
Ama gelecek yıl çıkacak olan modelin daha sağlam ve su geçirmez olacağı söyleniyor.
Bildiğiniz gibi iPhone modelleri her ne kadar sertifika sahibi olmasa da diğer modellere göre suya karşı oldukça dayanıklı.
iPhone 7’nin inceliğinin yanı sıra ince çerçeveler sunan yeni bir ekran teknolojisi ile gelebileceği söyleniyor.
Söylenti değirmenine göre, iPhone 7 ve 7 Plus’ın SanDisk veya Toshiba tarafından sağlanan hızlı 3D NAND flaş gibi yeni bir özelliği olabilir.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: