Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Yeni Hareket Tabanlı Giyilebilir Bluetooth Klavye

Tap Giyilebilir Bluetooht Klavye
Yeni Bir Hareket Tabanlı Giyilebilir Klavye

Fiziksel klavyeler etrafında onlarca yıl olmuştur ve benzeri formatlar hem daktilo ve kişisel bilgisayarlar için kullanılmıştır.Yeni giyilebilir teknoloji cihazı,bu şaşırtıcı klavye ile yazdığınız şekilde değiştirmeye hazır olun,Parmak hareketlerini dönüştüren inanılmaz bir giyilebilir Bluetooth klavye,Yani sanal bir klavye gibi herhangi bir yüzey kullanarak iletileri dokunabilirsiniz.

Yeni Bir Hareket Tabanlı Giyilebilir Klavye

Yumuşak köpük malzemeden yapılmış,Bluetooth giyilebilir sanal klavye.Tap ile, parmakların alfabenin her harfi ile dokunarak kombinasyonları ilişkilendirerek dünya ile iletişim kurmasını sağlar.Tüm farklı benzersiz ve Öğrenmesi kolay, ergonomik ve şık.Tap teknolojisi sorunsuz iletişim sağlamak ve giyilebilir,sanal gerçeklik,artırılmış gerçeklik ve diğer on-the-go(mobil)teknolojiler çağında bireylerin değişen giriş ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirilmiştir.
Yeni Bir Hareket Tabanlı Giyilebilir Klavye

Hangi Cihazlarla Çalışır?
Bluetooth Klavye destekleyen herhangi bir cihaz ile çalışır.Bu iOS ve Android telefonlar ve tablet ve Mac ve Windows PC'ler ve en akıllı TV'ler bulunmaktadır.
Tap ilk halka deneme ve beta test kısa bir süre Silikon Vadisi'nde başlayacak.Tap Daha yaygın kullanılabilirliği 2016 yılı sonuna kadar bekleniyor.
Ziyaret Daha fazla bilgi edinmek için.www.tapwithus.com
Tanıtım Videosu izleyin:
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: