Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Olympus Aksiyon Kamerada Rekabete Hazır

Olympus StylusTG-Tracker
Olympus StylusTG-Tracker modeli ile bu yarışa ciddi bir giriş yaptı.Tough Serisi Stylus TG-Tracker 204 derece (f/2.0) geniş açılı 30 fps hızında ve 4K video işleyebilen TruePic TM VII işlemcili modelini piyasaya sundu.8-Megapiksel CMOS (1/2.3) hareketsiz sensörü,5 eksenli görüntü sabitleme özelliği ve 1.5 -inç lik LCD ekrana sahip.

Tough serisinin bir üyesi olan Olympus Stylus TG-Tracker, f/2.0 diyafram aralığına ve 204 derecelik görüş açısına sahip geniş açılı bir lens ile birlikte geliyor.30 metreye kadar suya,2 metreye kadar düşmeye,–10 dereceye kadar soğuğa ve 100 kiloya kadar ağırlığa karşı dayanıklı olan kamera,Toza da dayanıklı bir kasaya sahip.Bütün bunları Olympus’un ayrıca sattığı kılıfa ihtiyaç duymadan yapması Stylus TG-Tracker’a biraz daha değer kazandırıyor. Coğrafi etiketlemede kullanılan GPS, iOS ve Android cihazlara uzaktan medya göndermeye yarayan
Olympus StylusTG-Tracker

Wi-Fi gibi özellikler de Olympus’un hareket kamerasının barındırdığı yetenekler arasında bulunuyor.Truepic TM VII işlemci barındıran kamera,30 fps’de 4K video kaydı
gerçekleştirebiliyor.Fotoğraf çekimi içinse kamerada 8 megapiksel çözünürlüklü CMOS sensör bulunuyor.Beş eksenli görüntü sabitleme özelliği ve 1.5 inç döndürülebilir LCD ekran kameranın diğer özellikleri arasında yer alıyor.TG-Tracker’ın yurt dışı satış fiyatı 350 dolar olarak belirlendi.
Olympus StylusTG-Tracker

5-Eksen Görüntü Sabitleme(IS) TG-Tracker her türlü sarsıntıyı telafi eden 5-eksen IS sistemini kullanır. Yolunuz ne kadar engebeli olursa olsun düzgün videolar için. Dönebilir 1.5" LCD 115.200 piksel 1,5" renkli LCD dönebilir ve aksiyon halidenki iken öz çekim yapabilirsiniz!
Olympus StylusTG-Tracker

Özellikler Nelerdir?:
4K Video TG-Tracker ile 4K video çekim yapın ve meşhur OLYMPUS görüntü işleme teknolojisini canlı fotoğraf ve videolarda kendi gözlerinizle keşfedin.
Güçlü Işık Yüksek yoğunluklu dahili ışıklandırma. Maksimum 1dk boyunca 3.5m'ye kadar 60 lümen ışık ile karanlığı aydınlatır.
Hızlı kullanım ile objeleri gerçek şekilde aydınlatın.Hızlı Çekim Video Hızlı Çekim Video modunda, gün doğuşunu, hava değişimlerini ve eşsiz aksiyon görüntülerini hızlı çekim video efekti ile çekebilirsiniz.
Devamlı Kayıt Devamlı Kayıt ile bellek kartınız doluncaya yada bataryanız boşalıncaya kadar çekim yapabilirsiniz.
Her dosya 29 dakika uzunlukta olacak ve arşivlemeyi kolay hale getirecektir.
Su Altı Detektörü TG-Tracker su altı olduğunuzu otomatik olarak algılar.Su altında 50cm'den sonra, kamera su altında çekim için en uygun moda geçer - böylece siz kendinize odaklanabilirsiniz.
Uzun süre dayanan batarya Yüksek kapasite, uzun süre dayanan lityum iyon batarya uzun süreli video çekmenize olanak verir. Daha Fazla bilgi:OLYMPUS
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: