Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

ACPAD: Akustik Gitar için ilk kablosuz MIDI Controller - Video

kablosuz MIDI Controller
ACPAD: kablosuz MIDI Controller
ACPAD nazik bir yapıştırıcı yüzeye sahiptir ve gitar yapılan herhangi bir vida,tel veya daimi değişiklikler olmadan saniyeler içinde gitar bağlanır.Ayrıca güvenle kaldırılır ve herhangi bir kalıntı bırakmadan değiştirilebilir.akustik gitar aksesuarı ACPAD kablosuz midi kontrol birimi,yeni ses arayışları,Tek başına davulunu,efektleri ve gitarıyla hünerlerini sergilemek isteyenler için harika bir ürün.Alman müzisyen Robin Sukroso’nun icadı ACPAD, 3 yıllık ön araştırma sürecinin ürünü.USB ile şarj edilen midi kontrol birimi,sadece 2 mm kalınlığında.
Akustik Gitar için ilk kablosuz MIDI Controller
ACPAD MIDI Controller
Videoda görülen prototip karşılaştırıldığında,üretim modeli gibi küçük bir yer kaplayan ve daha ergonomik düğme düzeni gibi birkaç tasarım optimizasyonları,taşımaktadır.2 adet looper’ı bulunan ACPAD,Ableton Live tarafından üretilmiş çok sayıda ses ve efekte sahip.
Şu anda Deneme aşamasında çok yakında alacağı yatırımlar sayesınde projenın hızla büyücegine ve gitarların vazgecilmez bir eklentisi olacağa benziyor.Fiyat? Henüz emin değiliz.Bilgi edinmek için Kickstarter beklemek gerekecek.Daha fazla bilgi için Ziyaret edin,,acpad.com ve aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Yapıştırıcı:Sabit polimer mat (kalıntı içermeyen)
Boyutlar:300 mm x 365 mm
Kalınlığı:PAD için 3,5 mm;Pil alan için 9 mm
Pil ömrü:Sürekli 4-5 saat; USB üzerinden şarj edilebilir
Bağlantı:USB dongle aracılığıyla kablosuz; USB Mini kablosu ile Kablolu

Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: