Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN GELİŞTİRİLEN AKILLI AYAKKABI

EN AKILLI AYAKKABI
xiaomi-smart-shoes
Her gün yeni bir isim ve yeni bir cihazla karşımıza çıkan firmalar arasından sıyrılan isimlerden biri ise,Çinli üretici Xiaomi.Dijital sağlık teknolojileri son hız yoluna devam ederken bu teknolojilere destek veren giyilebilir cihazlar da ilgi çekmeye devam ediyorlar.İşte su geçirmez Li-Ning ayakkabı da,bu amaca hizmet için piyasaya sürülmüş harika bir ürün.
xiaomi-smart-shoes
Li-Ning ayakkabının içinde yandaki fotoğrafta da gördüğünüz gibi askeri sınıf bir hareket sensörü ve Bluetooth chip mevcut.Bu sensörlerin görevi, ayakkabıdaki basıncı ve yapılan hareketleri ölçüp kayıt yapmak.Akıllı telefonlarınızda ve akıllı saatlerinizde bulunan sağlık ve fitness uygulamalarıyla senkronize bir şekilde çalışan bu ayakkabılar,özellikle diyabetik ayaklara ve kalp damar sağlığı problemlerine sahip bireyler için son derece faydalı bir buluş.
xiaomi-smart-shoes
Xiaomi’nin akıllı ayakkabısı fiyatı ise;32 dolar ve batarya ömrü de 1 yıldan fazla.Henüz Türkiye’de satışa girmeyen ayakkabının,çok yakın bir tarihte tüm dünyada satışa sunulacağı düşünülüyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: