Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

2015 En iyi Ücretsiz Antivirüs Yazılımlar

Ücretsiz Antivirüs
Bilgisayarlar hakkında çok profesyonel bilgiye sahip değilsek ve güvende olmadığımızı düşünüyorsak,Çeşitli Antivirüs yazılımlarını kullanabiliriz.Pek çok kullanıcı Antivirüs yazılımlarına para ödemek istemez.Bu kullanıcılara özel ücretsiz yazılımlar da mevcut. Peki,en iyi ücretsiz Antivirüs yazılımları hangileri?En iyi Antivirüs ücretsiz yazılımlarını,en iyiden başlayarak sizlere Sunuyoruz.

1-Panda Free Antivirus
Pek çok yerde editörün seçimi olarak değerlendirilen ve Phishing ile Malware korumalarına sahip olan Panda Free Antivirus, yapılan kötü amaçlı bağlantı engelleme testlerinde %60 ile %70 arasında başarı elde ediyor. Panda Free Antivirüs yazılımının Malware engellemede aldığı puan ise, 10 üzerinden 8.
Panda Free Antivirus indir.

2-BitDefender Antivirus Free Edition
Gerçek zamanlı korumada Panda Free Antivirus'ün gerisinde kalan BitDefender Antivirus Free Edition, Malware engellemede 10 üzerinden 9 puan alarak en iyi Malware engelleme yazılımlarından biri olduğunu gösteriyor. Yazılımın kötü amaçlı bağlantı engelleme özelliği ise yok.
BitDefender Antivirus Free Edition indir


3-Malwarebytes Free Anti-Exploit
Gerçek zamanlı koruma tarafında başarılı bir yazılım olan Malwarebytes Free Anti-Exploit, ne yazık ki çok fazla özelliğe sahip değil. Davranış tabanlı tehdit algılama özelliğini başarılı şekilde uygulayan yazılım, çok büyük tehditler ile karşılaşmayan kullanıcılar tarafından denenebilir.
Malwarebytes Free Anti-Exploit indir


4-Ad-Aware Free Antivirus+
Gerçek zamanlı koruma ve kötü amaçlı bağlantı engelleme tarafındaki %40 ile %50 arasındaki başarısı ile dikkat çeken Ad-Aware Free Antivirus+, Malware engellemede 10 üzerinden 8.3 puan almış.Ad-Aware Free Antivirus+ indir.


5-Avast Free Antivirus 2015
Yapılan kötü amaçlı bağlantı engelleme testlerinde %70 üzerindeki başarısı ile en güvenli web deneyimini sunan Avast Free Antivirus 2015, Malware engellemede 10 üzerinden 9 puan alarak başarısını gösteriyor.
Avast Free Antivirus 2015 indir


6-AVG Antivirus Free 2015
Malware korumasında 10 üzerinden 7.8, kötü amaçlı bağlantı engellemede %40'a yakın puanlar elde eden AVG Antivirus Free 2015, davranış tabanlı algılama tarafında da son derece başarılı.
AVG Antivirus Free 2015 indir.


7-Qihoo 360 Total Security Essential
Kötü amaçlı bağlantı algılamada %50 üzerinde başarı ve Malware algılamada 10 üzerinden 8.3 puan alan Qihoo 360 Total Security Essential, gerçek zamanlı koruma tarafında da kullanıcıları tarafından beğenilmiş.Qihoo 360 Total Security Essential indir


8-Comodo Antivirus 8
Kötü amaçlı bağlantı korumasında %30'a yakın başarı elde eden Comodo Antivirus 8, Malware korumasında aldığı 10 üzerinden 8.3 puan ile, Qihoo 360 Total Security Essential benzeri deneyim sunuyor.Comodo Antivirus 8 indir


9-FortiClient 5
Malware algılamada 10 üzerinden 9.4 puan ile en güvenli uygulamalardan olan FortiClient 5, kötü amaçlı bağlantı korumasında %40 başarı elde etmiş.FortiClient 5 indir.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: