Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Apple iOS 9 işletim Sistemiyle ilgili Detaylar

Apple iOS 9
Monarch kod adlı iOS 9'la çalışan cihazlar bazı sitelerin web kayıtlarında ortaya çıktı.Resmi WWDC duyurusunda ise yeni nesil iOS'un ve OS X'in tanıtılması bekleniyor.Apple'dan gelen açıklamalar da bu yönde.Apple’ın akıllı cihazları için geliştirdiği kişisel sanal asistanı Siri,iOS 9 ile birlikte radikal değişikliklerle geliyor olacak!Cupertino merkezli akıllı telefon üreticisi Apple, 3 yıl önce iPhone 4S modeliyle birlikte, sade ama daha canlı renklerle tasarlanmış iOS 7 ile radikal bir değişikliğe gitmişti.
iOS 9 işletim Sistemi
iPhone ve iPad kullanıcıları her ne kadar iOS 6 ve önceki sürümleri“iPhone’u iPhone yapan tasarım gitti” diye dillendirse de, iOS 7 ve 8’e yükseltilme oranı %98.Yani Apple’ın da kullanıcısına yaptığı açıklamada yer verildiği gibi “alışılacaktır”durumu söz konusu oldu.Apple’ın aklında bir kez daha bu kadar radikal olmayan fakat özellik artırımı yerine farklı görünümlerle karşımıza çıkacak bir iOS 9 var. Tabi iOS 9’un geliştirilmesinde ve özellikle de alttan çekilerek açılan hızlı ayar menüsünde Apple Watch ve Siri için özel ayarlar/erişim kolaylıkları konumlandırılacak.

Tabi bunlar birer sızıntı.9to5Mac editörlerinden Mark Gurman'ın bildirdiğine göre iOS 9'da Siri yeniden tasarlanmış olarak karşımıza çıkacak.Gurman,Apple Watch'un Siri'sinden daha renkli bir arayüzün olacağını belirtiyor,ancak bunun dışında başka bir ayrıntı vermemiş.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: