Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Telefon alırken 4G Uyumuna Bakın Dikkat edin

Yeni teknolojiyle 10 kat artması beklenen internet bağlantı hızının 300 mpbs'ye ulaşacağını ve 4G'nin halihazırda kullanılan telefonlarla uyumunun merak konusu"Cep telefonu üreten firmalar, ülkelere göre farklılıklar gösteren donanımda cihaz üretiyor.Bu nedenle telefon seçiminde çok dikkatli olunması gerekiyor"üretilen telefonlarda kamera gibi bazı donanımların tüm ülkelerde aynıyken,4G desteği gibi teknik detaylarda ülkeler arasında farklılıklar olduğu,Şu an kullanılan 20 mpbs hızına uyumlu cep telefonları 4G hizmetini almayı sağlasa bile 4G'den beklenen performansı veremeyecek.cep telefonu alırken yakın dönemde 4G hizmeti sunulacağını gözeterek buna uygun cihaz tercih etmelidir.4G kullanmak isteyenlerin mevcut cihazlarının bu hizmeti desteklememesi halinde yeni cihaz edinmek zorunda kalacak.

Hızlı veri transferi, kotaları da çok hızlı tüketecek.4G teknolojisinin getireceği en önemli avantaj, çok hızlı veri transferi ve yüklenmesi olacak. internet paketi kotalarının çok çabuk dolmasına ve buna bağlı olarak cep telefonu faturalarının da yükselmesine yol açabilecek. teknolojiyi kullanılırken internet paketinin limitinin sürekli kontrol edilmesi önemli..kontrol edilmemesi halinde kullanıcıların "yüksek fatura şoku" yaşayabilirler.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: