Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Samsung Yeni Galaxy Xcover 3'ü Tanıttı

Galaxy Xcover 3
Samsung Galaxy Xcover 3 düşmelere,suya ve toza dayanıklı 1,2 metre yükseklikten düşmelere dayanabilen telefonun teknik özellikleri ise orta seviyede.sağlamlık mevzusunda Amerika Birleşik Devletleri ordusu standardı olan MIL-STD 810G'yi ve IP-67 standardını karşılıyor.Bununla beraber aygıtın özellikleri, o kadar da etkileyici değil. 4,5 inç ekrana sahip cihaz, 480x800 piksel çözünürlük sunuyor. geri kamerası 5 megapiksel olan telefonun önünde sadece 2 megapiksellik bir kamera var. İşlemci olarak dört çekirdekli 1,2GHz'lik bir işlemciye yer veren yeni Galaxy'de 1,5GB RAM bulunuyor.Xcover 3,8GB depolama alanıyla gelse de microSD kartlar yoluyla depolama alanını genişletebilirsiniz.
Samsung Galaxy Xcover 3

Bunun yanında NFC,WiFi,Bluetooth 4 ve LTE cat.4 gibi bağlantı cinsleri destekleniyor.Telefon Android 4.4 ile geliyor,ancak kısa vakit içinde Android 5.0'a güncellenecek.Tutar ve çıkış tarihi ise şimdilik belli değil.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: