Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sağlık için 10 Ücretsiz Mobil Uygulaması

Sağlıklı Yaşam
2015 yılının sağlık ve fitness alanında en çok tercih edilen mobil uygulamaları telefonunuzda mutlaka olması gerekenleri seçtik..İyi görünmek, Koşmak,yeni şeyler öğrenmek ve zihninizi geliştirmek için bu uygulamalar şart!
Charity Miles: Bedenen ve ruhen iyi hissetmenin bir başka yolu daha.Charity Miles ile koşarak,bisiklete binerek ya da yürüyerek harcadığınız efor,bir bağışa dönüşür.iOS ve Android uygulaması mevcutur.

Headspace: Sürekli yoğun tempoda çalışmak demek birçoğumuz için. Ama her gün en azından 10 dakika gerçekten ara verip nefes almakta şart. Headspace ile kafanızını meşgul eden neyse, hepsinden 10 dakikalık bir meditasyonla uzaklaşmanız mümkün. iOS ve Android uygulaması mevcutur.

Duo Lingo:En popüler dil öğrenme uygulamalarından biri olan Duo Lingo;konuşma,Yazma,okuma ve dinleme üzerine başarılı bir eğitim uygulamasıdır.Sadece şimdilik İngilizce dili üzerine eğitim alabileceğiniz uygulamadır,dili öğrenmeyi ve geliştirmeyi eğleneceli hale getiriyor.iOS ve Android uygulaması var.

Cody: Fitness ve dayanıklılık odaklı bu uygulamayı,Arkadaşlarınızla yaptıklarınızı video, fotoğraf ya da metin olarak paylaşarak da kullanabiliyorsunuz.Böylece diğer arkadaşlarınızın da yaptıklarını görüp gaza gelmeniz mümkün.iOS uygulaması Var.

RunKeeper: İsminden anlaşılacağı üzere yaptığınız yürüyüş ve koşuyu; size uzaklık,adım ve zaman cinsinden söylüyor.Yaptığınız tüm yürüyüş,koşu,bisiklet binme aktivitelerinizi günlük olarak tutmanızı da sağlıyor.iOS ve Android uygulaması mevcuttur.

Khan Academy:Salman Khan’ın kurduğu akademi sayesinde istediğiniz her yerden eğitim almanız mümkün.4.200’den fazla videonun yer aldığı uygulamada,sanat tarihinden,matematikten kimyaya,finansa kadar birçok alanda ders alabilirsiniz. iOS ve Windows Phone uygulaması mevcuttur.

MyFitnessPal:Meşhur bir uygulama olduğunu, duymuş olma ihtimaliniz yüksek.İçinde 3 milyondan fazla yemek önerisinin yanında,ayrıca birçok kardiyo ve egzersiz öneren bir uygulama.Yani günlük karbonhidrat alımından,yakmanız gereken kaloriye kadar sizi takip ediyor.iOS,Android,Blackberry ve Windows Phone uygulaması mevcuttur.

UPcoffee: Hiç içtiğiniz kahvelerin hayatınızı nasıl etkilediğini düşündünüz mü?Genelde iyi hissetmek,odaklanmak için içtiğimiz kesin ama bu uygulama sayesinde özellikle uyku alışkanlıklarımıza nasıl sızdığını göreceksiniz.7 gün sonrasında kahve,çikolata, çay ve enerji içeceklerinden aldığınız kafeinle birlikte ortaya çıkan sonuca göre size bir program çıkarıyor.iOS uygulaması mevcuttur.
Fooducate: Beslenme ve diyet ağırlıklı bir uygulama arıyorsanız,Fooducate tam size göredir.Yiyeceklerin kalori değerlerini size söyleyen aynı zamanda benzer ama daha sağlıklı ürünleri öneren bir uygulamadır.iOS ve Android uygulaması mevcuttur.

Braingle:Bedeni değil aklı da iyi tutmak gerek. Braingle,bilmece,zeka testi ve mantık sorularının en çeşitli olduğu uygulamalardan biridir.Beğendiğiniz testlerden bir liste oluşturabilir,offline’da da çözmek için indirebilirsiniz.iOS uygulaması mevcuttur.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: