Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Teknoloji Ürünü Seabreacher ile suyun üzerinde ve altında yeni bir alternatif

Seabreacher,sürati ve çevikliği ile kullanıcılara keyifli anlar yaşatan bir dalış makinası.
Yunus, köpek balığı ve katil balina gibi farklı tasarımlara sahip ayrodinamik yapısı sayesinde suyun üzerinde ve altında oldukça seri şekilde hareket edebilen Seabreacher, dalış meraklılarına yeni bir alternatif, eğlence ve spor imkanı sunuyor.
Prensipte bir denizaltı ancak günümüzün geldiği son teknolojinin imkanları sayesinde,denizaltı çalışma prensipleri üzerinden geliştirilerek tasarlanmış,daha süratli ve keyifli sürüş imkanı..Jet ski ve diğer deniz araçlarına nazaran daha fazla hareket kabiliyetine sahip Seabreacher kullanıcılara çok farklı ve değişik bir keyif veriyor.Şaşırtıcı güç ve hareket kabiliyeti köpekbalığı ve yunusların kuyruklarındaki eklemleri taklit eden bir sistem sayesinde elde ediliyor.
Seabreacher üzerine takılı olan video kamera, dalışlar sırasında pilot ve yolcunun önünde bulunan LCD ekranlara eş zamanlı olarak canlı video görüntüsü aktarıyor. Dalış makinası içerisinde pilot ve yolcu için GPS, navigasyon ve iPod yuvası ile bir de on-board stereo ses sistemi bulunuyor. ROTAX 1500cc,4 zamanlı motora sahip teknik ve donanımsal özellikleri her modelde değişiklikler gösteriyor.Seabreacher hakkında www.seabreacher.com adresini ziyaret edebilirler.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: