Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Geceyi Gündüz Gibi Çeken Falcon Eyes KC-2000 kamera

Falcon eyes KC-2000
Renkli gece görüş,görüntüleme ve kayıt sırasında gece renkleri- bile insan gözle görülmeyen karanlık sahneleri Görüntüleyerek gerçekten benzersiz özellikleri ile yeni bir Falcon eyes kamera.Yüksek kaliteli görüntü,video Kayıt ve fotoğraf gün ve gece boyunca Çekim kayıt. En az konu aydınlatma 0.005 lx(F1.4,1/30),HD 720p....Askeri alanlarda,Kurtarma alanında,Çevre araştırmalarında,Haberler ve dokümantasyon ve Fotoğrafçılık.. zifiri karanlıkta etrafını renkli olarak kaydedebiliyor,ekstra bir ışığa gereksinim duymadan bu kayıt yüksek çözünürlükte oluyor.Haber üretimini toptan değiştirmesi beklenen cihaz...
Uygulamaları alanları:
Askeri tatbikatlar ve sert ortamlar için gece ve gündüz kullanımı kolay kamera çekim sırasında gerçek işlemle kayıt.Yüksek çözünürlüklü renkli görüntü,uzun süre kullandıktan sonra göz için keyifli ve kaydedilen çekim sahneleri önemli ayrıntılar ortaya koymaktadır.

Falcon eyes KC-2000
Güvenlik uzmanları için görmek ve istenmeyen personel ve çıplak gözle görünmez tehditler için Kayıt verir ve ulusal güvenlik görevlileri ve sahil koruma gözetimleri geliştirmek,güvenliği artırmak ve suçları önlemek için yardımcı olur.Herzaman operasyonlar için Gece gündüz tüm yıl boyunca ihtiyaç vardır.Falcon Eyes kamera hava veya aydınlatma şartları ne olursa olsun etkin olarak tasarlanmıştır.Hayatları kurtarmak için Ekiplere en büyük destegi veriyor.

Dokümantasyon ve doğa ve çevre araştırmaları.Falcon Eyes ile kamera bilim adamları bilgimizi artırmak ve çevre koruma için bir araç.Gelişmiş CMOS ve gürültü eleme teknolojisiFalcon eyes kamera.%100 tasarlanmış ve Japon malı. Falcon eyes KC-2000'de kameradan alınan bir örnek Video görebilirsiniz.Video kayıtları kalitesi her zamanki gibi amatör kameralar kullanılarak karşılaştırma yapılmış..

Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: