Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

En iyi antivirus 2014:ücretli ve ücretsiz indir

Güvenliğiniz en önemlisidir.Bu ihtiyaçlarınıza en uygun korumayı Seçiniz Windows PC,Mac ve diğer cihazları,sinir bozucu virüslerden korumak için En iyi Anti virus programları Top10 Listesi:

1.AVG antivirüs güvenlik ücretsiz
Ücretsiz,en beğenilen,gerçek zamanlı antivirüs ve Anti-hırsızlık koruma Android cihazları için. AVG AntiVirus FREE Android için sizi korur zararlı virüsler,malware,spyware ve metin mesajları ve kişisel bilgilerinizi güvende tutmanıza yardımcı olur. Ücretsiz yükleyin!AVG AntiVirus FREE-cep güvenlik yazılımı Android için.Telefonunuz için hızlı ve kolay koruma!
Ücretsiz | Android
2.Avast!Secureline VPN
O pahalı bir seçenek olmakla birlikte,Secureline VPN genel IOS kullanıcılar için idealdir.
In-tarayıcı koruması-anti-phishing,reklam engelleme ve benzeri–her türlü sanal özel ağ içinde web trafiği yönlendirebilirsiniz... VPN-Sanal Özel Ağ Kalkanı,dünyanın en çok güvenilen antivirüsü 7 gün ücretsiz deneyin.
★ Online verilerinizi ve şifrelerinizi hırsızlardan koruyun.
★ Mobile bağlantınızı be iletişimlerinizi kamuya açık WiFi bağlantılarında koruyun.
Fiyat:44 $/yıl | IOS/Android
3.Armor for Android™ 
Android™ için zırh dünyanın en iyi Anti virüs ve gizlilik App ve dünyanın en kapsamlı suite Android güç kullanıcı araçları.
Fiyat:£19.62 | Android
4.Kromtech MacKeeper Lite
MacKeeper Mac için önemli bir araçtır Rutin görevleri yönetmek ve Mac güvenli,temiz ve hızlı çalışması için kolay bir yoldur!Sistem gereksinimleri Intel Mac OS X 10.5 veya sonrası...
Fiyat: £34.95 | Mac
5.360 Security
Açıklama Mobil cihazınız ile 360 güvenlik,bir üst satır mobil güvenlik app Android telefon en son virüs,malware sistemi açıklarını,ıvır zıvır ve gizlilik riskleri,karşı korumak üzere tasarlanmış.
TEMEL ÖZELLİKLER VE YARARLARI:
Virüs
►Scan & Kaldır
►Real zamanlı koruma
►Gizlilik Danışmanı
►System güvenlik açıklarını tespit
►Accelerator ve güç tasarrufu
►Floating pencere
►multifunctional bildirim
►Shake ve Temizleme
►Call engelleyici
Ücretsiz | Android
6. Intego VirusBarrier
IOS aygıtınız kötü amaçlı yazılım için bir ağ geçidi olarak hareket edebilir.Dosya eklerinde yer alan Virüsleri temizlemek..Intego VirusBarrier IOS,herhangi bir kötü amaçlı dosyaları yakalayabilir,zarar vermeden önce onlardan kurtulmak için senin iPad ya da iPhone üstünde-istek scanning sunmaktadır.Fiyat:99 p|IOS
7.Bitdefender Clueful
Clueful gizlilik Danışmanı ücretsiz Android app sürümü ve IOS web sürümü denetlemek için www.cluefulapp.com ziyaret edin.
Ücretsiz | IOS / Android
8. Bitdefender Antivirus Free Edition
Ödül kazanmış,ücretsiz koruma.BitDefender Antivirus Free Edition
Bitdefender laboratuvarları,yeteneklerini tehditleri engellemek için uluslararası kabul oluşturulan en iyi teknolojilerini kullanır.
BitDefender Antivirus Free Edition tüm tehditlerin faydasız detaylarla rahatsız olmadan ilgilenir.Sadece sessizce işini yapar bir virüsten koruma isteyenler için mükemmel bir seçim..Windows 8 ile tam olarak uyumludur.
Ücretsiz | BitDefender
9.Panda Cloud Antivirus Free
Gerçek zamanlı virüsten koruma ve casus yazılım önleme,Davranış Analiz koruma,Process Monitor,Otomatik ve şeffaf yükseltmeleri,URL & web filtresi Panda Cloud Antivirus kolektif zeka,sürekli toplar ve virüslere ve diğer tehditlere milyonlarca Panda kullanıcı dünya çapında topluluk toplandı analiz eder bir sisteme dayanır.Panda Cloud Antivirus virüslere ve zararlı web sitelerine karşı korur.gerçek zamanlı koruma içerir.
Ücretsiz | Panda Security
10.Sophos Anti-Virus for Mac
Apple ürünleri popülaritesi büyüdükçe cybercriminals için çekici bir hedef olmuştur.Mac için ücretsiz antivirüs SophosLabs tarafından algılanan tüm son Mac tehditlere karşı güvende tutar.Tam Mac muhafaza--virüs,trojan ve solucan,Güvenli Web tarama,Tüm tehditlere, tanıdık ve yabancı durur,Karantinaya alır ve bulduğu tehditleri kaldırır,%100,tamamen ücretsiz..
Ücretsiz | Sophos
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: