Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Yeni Canon:EOS C300/C300 pl Sinema Kameralarını Duyurdu

Canon üstün görüntü performansı ile rahat taşınma ve genişletilme özelliklerini birleştiren değiştirilebilir lensli yeni dijital sinema kamerası.Super 35 mm eşdeğeri yaklaşık 8.29 megapiksel CMOS algılayıcısı olan kameranın iki modeli var.EOS tek lens yansıtmalı(SLR)kameralarına yönelik EF lensleri serisi ve yeni EF Cinema Lens serisi ile uyumluluk için EF lens yuvasına sahip EOS C300 dijital sinema kamerası,ve endüstri standardı PL lenslerle kullanım için PL lens yuvalı EOS C300 PL dijital sinema kamerası.
Cinema EOS System’iyle aynı anda piyasaya sürülen EOS C300/C300 PL ile Canon dijital yüksek çözünürlüklü yapım endüstrisine sağlam bir giriş yapmış oluyor.EF lens yuvalı EOS C300 sadece EOS SLR kameralara yönelik dünya çapında güvenilen değiştirilebilir EF lenslerle değil,yeni duyurulan Cinema EOS System’deki EF sinema lensleri ile de destekleniyor.C300’ün çevresel aydınlatma düzeltim özelliği her lensin optik özelliklerine göre otomatik düzeltme yapıyor ve kameradan iris denetimi sağlamakta.

EF kullanılan lensin adı, açıklık ayarı ve obturatör hızı gibi malzeme verisinin de kaydedilmesine imkan veriyor..Canon EOS C300/C300 PL’nin yeni geliştirilen Super 35 mm eşdeğeri CMOS algılayıcısında yaklaşık 8.29 milyon etkin piksel var.
Algılayıcı üç RGB ana renkten her biri için Full HD 1920 x 1080 görüntü sinyallerini okuyor,harelenmeyi azaltıyor ve 1000 yatay TV satırı ile yüksek çözünürlük gerçekleştiriyor.

Kameraların görüntü ve ses kayıt dosya formatı,doğrusal olmayan kurgu sistemleri için ideal olan endüstri standardı MXF(Material eXchange Format) açık kaynaklı dosya formatına uygun.İki adet CF kart yuvası sayesinde iki CF karta aynı anda görüntü verisi kaydedilebiliyor.
Canon EOS C300/C300 PL kameralar büyük sinema kameralarıyla erişilemeyen dar yerlerden çekime imkan verecek kadar küçük boyutlu ve portatifler.
Yüksek kaliteli görüntü içeriğinin harici olarak kaydedilmesi için HD/SD-SDI görüntü çıkışı gibi endüstri standardı terminaller bulunuyor.

Video: http://youtu.be/p-ZmeIMRL-U
Link :http://cpn.canon-europe.com/
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: