Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

En İyi HDMI Kablolar 2012:Monster 1000HD Ultimate High-Speed HDMI Cable

Monster 1000HD Ultimate High-Speed HDMI Cable
Monster HDMI performans yetenekleri
8-16-Bit Renk
Renk yumuşak Derecelendirme gelişmiş HD kaynakları ve görüntüler de Deep Color™ olarak adlandırılan 16-bit renk,destek için Büyük kablo kapasitesi. Daha fazla renk derinliği,8-bit,16-bit renk milyarlarca görüntülemek için tek tek renklerin daha ayrıntılı geçişleri sağlar.
240-480 Hz Ekran
Smooth Motion Video için daha hızlı Hız henüz yumuşak,en akışkan video için yavaş yenileme oranları ile uyumlu 480 Hz tazeleme oranı,HD bileşenleri için ideal.

Dolby® TrueHD ve DTS-HD™
Kayıpsız Surround Ses Büyükşehir kablo bant genişliği,Dolby TrueHD ve DTS-HD kayıpsız destek için surround ses,Blu-ray Disc™ ve HD DVD™ filmler.

4Kx2K Çözünürlük
En yüksek Definition Video,ticari dijital sinemalar olduğu gibi aynı yüksek çözünürlüklü resim tanımı ulaşmak için gelişmiş AV kaynakları ve görüntüler ev sinema sahipleri sağlar.

Monster 3D
,3 boyutlu görüntüler için hazır yeni 3D filmlerin ve oyunların iki 1080p Full HD video akışı her kaynağ.Bu bant genişliği iki katına çıkmış,HDMI 1000HD yedek kapasite ile tüm idare etmeye hazır.

V-Grip
Üstün Kablo Bağlantıları için bir artikülasyon monte yerleştirildiği zaman temizlik sırasında hareket veya Birçok HDMI kabloları kolayca kesmek.Özel Monster V-Grip konektörü,daha güvenilir bir bağlantı için tutma kuvveti artar.

HDMI Ethernet Channel için Destek
Ağa Dişli,Daha Az Kablolar Bu all-in-one HDMI kablo internet bağlantısı,birden çok cihazı ile paylaşabilirsiniz.Ayrı bir Ethernet kablosu gereklidir.

Audio Return Channel Desteği
Daha İyi Ses Daha az Kablolar AV alıcısı veya surround ses denetleyicisi için dijital tuner HDTV,sıkıştırılmamış surround ses aktarın.İlave ses kablosu gerekli.

HDMI dijital video ve ses için bir veri otoban.En iyi high-definition deneyimi için HD bileşenleri gerektiren tüm görüntü ve ses verileri sağlayan bir HDMI kablosu kullanın
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: