Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Ca-Fi:Android Tabanlı Araç içi Bilgi-Eğlence Sistemi tanıttı

Hong Kong merkezli Innotrends araç kullanımı için Ca-Fi Android 2.3 tabanlı bilgi-eğlence sistemi tanıttı.2-DIN panoları için özel olarak tasarlanmış ve RAM 1.2GHz Cortex A8 işlemci ve 512MB, Ca-Fi özellikleri üzerinde çalışan 6.2-inç 800x480(dirençli)dokunmatik ekran,web sörf için bir 3G modem,GPS araç navigasyon ele uygulamalar,hands-free arama ve 4x45W ses çıkışı için Bluetooth desteği.
Özel bir grafik kullanıcı arayüzü(GUI)sahip,birim,8GB gelir dahili depolama,müzik streaming özelliği,iki adet SD kart yuvası ve USB girişi, DVD oynatma kullanılabilirlik ve FM radyo.Ca-Fi,direksiyon simidi üzerindeki kontroller üzerinden çalıştırılabilir.
En yeni otomobiller bu gün özel olarak multimedya donanımları ile birlikte gelir,ancak bazı araç sahipleri sürece araç'panoları 2-DIN bağlantısı ile donatılmış bir robot ünitesi tarafından cazip olabilir.İşte Innotrends'listesi uyumlu araçlar.

Ca-Fi (2-DIN bağlantıları ABD'de yaygın olmaması şaşırtıcı değildir)bu noktada Avrupa dışında fiyatlandırma ve kullanılabilirliği,hakkında Bahar 2012(kuzey yarımkürede)Avrupa başlatmak için planlanıyor.
Cihaz,Hong Kong Elektronik Fuarı,13-16 Ekim tarihleri ​​arasında sergilenecek.
Kaynak:ExtremeTech
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: