Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony PDW-U2 Portatif Sürücü,XDCAM’in IT yeteneklerini genişletiyor.

PDW-U2 uyumlu bir NLE ile tam okuma/yazma erişimi veya izleme amaçlarıyla bir PC veya Mac ile kullanılabilen basit ve portatif bir sürücü sunarak XDCAM’in IT yeteneklerini genişletiyor.PDW-U2 Quad Layer ve Dual Layer XDCAM kayıt ortamlarının kullanımını da destekleyerek 128 GB’a kadar kapasite sunuyor.
Dört katmanlı disklerle yüksek kapasite
PDW-U2 çift katmanlı disk(PFD50DLA)ve tek katmanlı diskin(PFD23A)yanında dört katmanlı,bir defa yazılabilen diskleri(PFD128QLW)de destekliyor.Dört katmanlı,tek sefer yazılabilen medya desteği ile yüksek kapasite ve yeni iş akışı sağlanıyor.50Mbps hızda HD422 ile dört saatten fazla kayıt yaparak ortam başına maliyet kapasitesini azaltıyor ve bellek kayıt ortamı malzemesinden veri depolama ortamı olarak yararlanıyor.

XDCAM dosya formatları
PDW-U2 tüm formatlardaki dosyaları ele alabiliyor:XDCAM HD422,XDCAM HD ve XDCAM SD.User data klasörünü kullanarak veri dosyası kaydına da imkan veriyor.

Küçük tasarım
PDW-U1’in tasarım ve kapsamını sürdüren PDW-U2,küçük ve hafif.Yatay veya dikey olarak kullanılabiliyor

Yüksek hızlı okuma ve yazma
2 kanallı 1 kafalı DCHS sürücü ile yüksek hızlı okuma/yazma,tek veya çift katmanlı diskten okumada 2.6 kat,yazmada 1.5 kat daha hızlı.
PC’den dosyalara doğrudan erişim
PDW-U2, USB kablosu aracılığıyla bağlanan bir PC’den Professional Disc üzerindeki dosyalara doğrudan erişim yeteneği sunuyor.Sistem,Super Speed USB(USB3.0)arabirimini ve Hi-SpeedUSB 2.0 arabirimini destekliyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: