Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

En İyi 2011'in Akıllı Telefonları ve Özellikleri

Laptopları dama atılıyor diyebiliriz.Akıllı telefonlar,Tablet pc’ler ve en çok yaptığımız video izlemek,internete girmek,oyun oynamak,müzik dinlemek,e-posta okumak gibi daha küçük bir alan kaplayarak ve kabul edilebilir bir hızla insanlara sağlıyor.insanlar daha hafif yanlarında birşeyler taşımak istiyorlar.Yanı sıra bütün bunların arka plana atılmış olan ancak en çok kullanılan arama yapma ve mesaj gönderme özelliklerini de gerçekleştirmesi bilgisayar teknolojisi ve telefonun birleşiminden oluşan bir ürün çıkarıyor.Yakın zaman içinde çok daha büyük gelişmeler göstereceği kesindir.Teksas’ta Tüketici Teknoloji Araştırma Firması(Parks Associates)en iyi belirlediği 6 akıllı telefondan bahsedelim.
Büyük uygulama desteği sağladığı Özellikleri ile ilk sırada iPhone 4‘ten bahsediliyor.3.5 inch dokunmatik ekranı 640×960 yüksek çözünürlük ile görüntü kalitesiyle rakiplerini aşıyor ve bazı gereksiz uygulamalar içerse de büyük bir uygulama dükkanı olduğu gerçeğini göz ardı edemiyoruz.
Motorola ATRIX sıradaki seçim.Akıllı Android işletim sistemli telefonun hızı işlemcisi etkileyici olarak görülüyor.4 inch 540×960 çözünürlükte dokunmatik ekrana sahip.Ekran genişliğinin iPhone 4′ten büyük olduğu görülüyor,çözünürlüğü biraz düşük.Android OS’nin son sürümü değil de 2.2 sürümü ile geliyor.Android telefonların arkasında da azımsanmayacak büyüklükte ve giderek büyüyen bir Android Uygulama Dükkanı var.Harry Wang Firmanın müdürü bir de MOTOBLUR arayüzü ile sosyal ağ erişimlerini sevdiğini belirtiyor.
Samsung Galaxy S üçüncü sırada geliyor.Galax S de gerçekten ekran teknoloji olarak çok iyi durumda. 4.3 inch ve 480×800 çözünürlükte AMOLED teknolojisini kullanan bir ekrana sahip.Ayrıca Samsun Galaxy S Amoled’i kullanan ilk akıllı telefon. Bu sayede ekran bakımından daha az enerji tüketiyor.Galaxy S de Android 2.2 ‘yi kullanıyor.
Sırada Sprint HTC Evo 4G bulunuyor.4.3 inch 480×800 ekran çözünürlüğü ile Galaxy S’e benziyor.4G de yüksek hızlı 4.nesil kablosuz teknolojiyi kullanabileceğiniz anlamına geliyor.
HTC Droid Incredible.Hary Wang bu akıllı telefonu hız yönünden iyi bulduğunu söylüyor.HTC Sense denen Özelleştirilebilen kullanıcı arayüzünü beğendiğini belirtiyor.HTC Droid Incredible 3.7 inch 480×800 ekrana sahip.
Blackberry Torch da 3.2 inch dokunmatik ekranı( 480×360)ve ayrıca QWERTY klavyesiyle iş hayatında kullanılabilecek güzel bir akıllı telefon.İş hayatı ile ilgili uygulamaların zenginliği de bir artı olarak ekleniyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: