Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony Vaio F Serisi 3D Laptop Tanıttı

Sony,en son 3D laptop tanıttı,16 inçlik Full HD ekran ve aktif 3D Vaio F Serisi teknolojisi
Dizüstü DDR3 RAM,640GB sabit disk ve Nvidia Geforce GT540M grafik 8GB'a kadar,Intel Core i7 işlemci bulunuyor.Vaio F Serisi ileri kare sıralı panel teknolojisi ve LED arkadan aydınlatmalı kontrol kullanır.Bu sofistike teknik bir süper hızlı tepki süresi ve geniş görüş açısı ile daha keskin,daha parlak görüntü sağlıyor.Çerçeve Sıralı teknoloji dönüşümlü Full HD görüntüler(1920x1080)kadar ekstra düz 240fps kare tazeleme hızı için de sağ ve sol gözler için 3D görüntüler,Dahili Blu-ray,HD kamerası Var.
Ayrıca,genişletilmiş stereo efekti ve simüle 5-kanallı ile dizüstü spor 1GB ayrılmış VRAM grafik kartı ile bir NVIDIA GeForce GT 540 milyon artı bir S-Force Front Surround 3D ses sistemi,surround.
Sony VAIO F serisi dizüstü 3D ekran ultra yüksek kontrast oranı bir süper hızlı tepki süresi ve yüksek hızlı yenileme hızı,240 fps hızında 1920×1080 3D görüntüler görüntüler onun Frame Sıralı teknolojisi sayesinde sahiptir. Aynı zamanda size bir düğmeye basarak gerçek zamanlı olarak 3 boyutlu 2 boyutlu HD video ve DVD/BD dönüştürme sağlar.
Sony VAIO F Serisi 3D laptop ay sonraki sipariş mevcut ön olacaktır Burada ve fiyatı 1700 $ 'dan başlayacaktır.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: