Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Motorola dünyanın en güçlü smartphone ATRIX 4G çift çekirdekli Android telefonunu tanıttı

AT&T Motorola ATRIX 4G Dual Core Android Phone
ATRIX 4G her çekirdek 1GHz ve 1GB RAM'de çalışan bir NVIDIA Tegra çift çekirdekli işlemci tarafından artırılır.O MOTOBLUR UI ile 2.2 Android çalışır.Motorola ATRIX 4G 24-bit renk,dahili bellek ve HDMI çıkışı LED flaş,görüntülü görüşme için VGA ön bakan kamera,16GB ile 5 megapiksel otomatik odaklamalı kamera ile 4 inç QHD(quaterHD)960×540 dokunmatik ekran özellikleri.
Telefon 2.4GHz ve 5GHz Wi-Fi 802.11n bağlantı desteği ve ekstra güvenlik sağlarken kolayca telefon kilidini için bir biyometrik parmak izi okuyucu ile geliyor.Telefon sadece 11mm ince önlemleri ve konuşma süresi 9 saat ve bekleme 10.4 gün sağlayarak büyük bir 1930 mAh pil kapasitesine sahip.

ATRIX 4G 14,4 Mbps HSDPA dahil olmak üzere,dört bant GSM ve üç bant WCDMA ağları destekler.AT&TQ1"en güçlü akıllı telefon"2011 yılında bu yayınlayacak.Motorola HD Multimedia Dock üç USB portu ve bir klavye,fare,hoparlör ve masanızda/ofis ya da HDTV,HD içeriği getirmek çalışmak için,HDMI uyumlu ekran bağlantılarını sağlayan bir HDMI bağlantı noktası vardır.Motorola Laptop Dock bir smartbook içine ATRIX 4G dönüşüm,Motorola'nın Webtop uygulama ile çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Süper ince dizüstü Dock bir 11.6-inç ekran,tam klavye,stereo hoparlörler,pil ömrü sekiz saate kadar teslim 36Wh üç hücreli batarya bulunuyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: