Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

JVC Everio GS-td1 3D Full HD Camcorder Tanıttı

Hemen hemen aynı şekilde insan gözü çalışma üç boyutlu görüntülerini yakalamak için-her lens için bir-yeni GS-td1 iki kamera mercekleri ve iki 3,32 megapiksel CMOS sensörü kullanılır.1920x1080i sağ ve sol görüntüler,JVC'nin yeni yüksek hızlı görüntüleme motoru aynı anda iki Full HD görüntü işleme tek çip içinde.Yeni geliştirilen"LR Bağımsız Format"GS-td1 dünyanın ilk tüketici odaklı kamera Full HD 3D çekim yeteneğine yapar.JVC'nin yeni video kamera da dahil olmak üzere,hem de diğer çekim modları sunuyor.
Yaygın olarak kullanılan"Yan Yana Format tarafından"AVCHD(3D)ve konvansiyonel AVCHD(2D)çekim.
Ek 3D 5x optik,Optical Axis Automatic Stabilization System eşitsizlik kontrolü için 3 boyutlu görüntüler,optimize 3D-video konfor bölgesi için dinamik 3 boyutlu ses ve Otomatik Parallax Uyum için JVC'nin BIPHONIC teknolojisi derinlik vermek için yakınlaştırma yer alıyor.
GS-td1 SD/SDHC/SDXC hafıza kartı yuvası ve dahili flash bellek 64GB var.kamera 1.999 $ için Mart ayında satışa sunulacak.JVC,aynı zamanda 3D herhangi bir 2B video dönüştürme yeteneğine sahiptir.

özellikleri:
1920x1080 Full HD 3D Recording
5x optikal zoom while recording in 3D mode
JVC 3D TWIN HD GT LENS
F1.2 Super bright lens
Back-illuminated CMOS Sensors
3D SOUND (JVC's BIPHONIC tecnology)
3D digital still images
3.5 glasses-free 3D touch panel LCD monitor
Everio MediaBrowser 3D Edition
64GB Internal Flash Memory
Ürün Sitesi: http://everio.jvc.com/gs-td1/
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: