Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sennheiser HD220 ve CX310 adidas Originals Kulaklıklar

Sennheiser-HD220-by-adidas-Originals-headphones
Adidas Originals HD 25 takiben, Sennheiser ve adidas Originals var yine sokak tüketicilere ses ve stil orijinal kombinasyonu "getiren iki yeni ortak markalı kulaklık modelleri,adidas Originals tarafından HD220 ve adidas Originals tarafından CX310 sunmak için işbirliği yaptı Onların boş zamanlarını en sevdikleri müzik dinlerken iyi ses seviyorum."
adidas Originals tarafından HD220 dayanmaktadır Sennheiser HD218-back kapalı kulak içi kulaklıklar üzerinde.Bu,güçlü,bas temelli stereo ses için kapalı bir supra-işitsel tasarım neodim mıknatıslar özellikleri bu gürültüler dışında bloklar,güvenli ve rahat bir oturuş için ayrı ayrı ayarlanabilen kulak kapsülleri.
Sennheiser-CX310-by-adidas-Originals-earphones
Öte yandan,adidas Originals tarafından CX310 CX 300 kulak-kanal kulaklık üzerine kurulmuştur. Kişiselleştirilmiş bir uyum ve ortam gürültüsü ve simetrik kablo azaltılması için izin kulak adaptörleri farklı boyutları ile birlikte geliyor.
Sennheiser-CX310-by-adidas-Originals-earphones-carrying-pouch
Hem yeni adidas Originals kulaklıklar bir taşıma çantası ile birlikte gelir.HD220 ve CX310 hem maliyeti 65$.
[Sennheiser] adidas originalleri
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: