Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Yeni NPS üzerinden destek ve hizmetleri,Nikon global web sitesi başlattı

Nikon global web sitesi bugün yeni Nikon Professional Services (NPS) başlattı. NPS üzerinden destek ve hizmetleri, tüm dünyada profesyonel sunulmaktadır bir üyelik örgütüdür. NPS Global sitesi, fotoğraf faaliyetlerinde üyelerine yardımcı olmak için en son bilgi dağıtan bir portal olarak hizmet etmek için geliştirilmiştir. Site şu ana kategorilerde içeriğini sunar: Olay destek bilgi, Dünya çapında NPS iletişim bilgileri, NPS üye giriş ve Ekipman ipuçları...

BASIN Özeti:
Nikon Corporation 9 Kasım 2010,bugün(NPS)global web sitesi yeni Nikon Profesyonel Hizmetler lansmanı duyurmaktan mutluluk duyar.Yeni NPS Global site içinde Nikon'un profesyonel fotoğrafçılar için hizmetlerini güçlendirmektedir önlemlerden biri olarak görev yapacak.

NPS üzerinden Nikon dünyada profesyonel fotoğrafçılar için destek ve hizmetleri sunan bir üyelik örgütüdür.yaklaşık yarım yüzyıl için,NPS sadece profesyonel fotoğrafçılar'ekipman için rutin bakım ve onarım hizmetleri değil aynı zamanda dünya çapında yapılan uluslararası etkinliklerde kendilerine destek sağlamıştır.high-end dijital SLR fotoğraf makineleri,NIKKOR objektifler ve diğer aksesuarların Nikon'un lineups genişlemesi ile NPS Global site kendi fotografik faaliyetlerinde küresel çalışma NPS üyelerine yardımcı olmak için en son bilgi dağıtan bir portal olarak hizmet etmek için geliştirilmiştir.

NPS faaliyetlerin genel bir bakış getirerek ek olarak,NPS Global site üyelerinin büyük kolaylık sağlayacaktır.Örneğin,bu bilgiyi vermektedir: bağlantılar hakkında pratik yerel bilgi,fotoğrafçılar için yerel servis listesini bulmak için bölgesel NPS sitelere dünya çapında NPS servisi depo bilgi ve onlar yurtdışı atama halindeyken onlar ekipman sorunları ile karşılaştıkları zaman ziyaret etmek.Site aynı zamanda profesyonel ekipman kullanarak etkili tekniklerin tanıtımı gibi içeriğini sunacak.Bu bilgilerin tamamı NPS üyesi olmayan profesyonel ve amatör fotoğrafçılar tarafından erişilebilir.

profesyonel endüstrisine öncülük görüntüleme ürünleri üreticisi olarak,Nikon genişlemeye devam edecektir ve NPS Küresel sitenin içeriğini geliştirmek ve destek ve servis organizasyonu pekiştirmek amacıyla kullanıcı ihtiyaçlarını karşılamak yeni hizmetler sunuyoruz.

Birincil içerikleri

Temel bilgiler(NPS Hakkında)
NPS faaliyetleri,destek ve hizmetleri üyeler için geçerli genel bir bakış ve sağlar üyeleri için bir servis ağı olarak hizmet vermektedir

Olay destek bilgileri(Olay Destek)
NPS hizmet tanıştırmak bilgi dünya çapında yapılan uluslararası etkinliklerde kurmak

Dünya çapında NPS iletişim bilgileri(NPS Global Network)
Sağlar için iletişim bilgileri ve bağlantılar,her ülkede NPS organizasyon
NPS üye Giriş(Üye)
Tanıtır faaliyetleri ve NPS üyelerinin çalışma uluslararası faaliyet
Ekipman ipuçları(Teknik Çözümler)
Sağlayan açıklamalar ve ipuçları profesyonel ekipmanlarının etkin kullanımı için
NPS
NPS sadece Nikon ekipmanı kullanarak geçimini kaliteli,tam zamanlı profesyonel fotoğrafçılar yardımcı olmak için tasarlanmış bir Nikon organizasyondur.Organizasyon şu anda,ekipman bakım ve onarım hizmetleri sağlamak için uluslararası etkinliklere çalışan profesyonel fotoğrafçılar için yerinde destek sağlamayı temel işlevleri ile yaklaşık 30 ülkede faaliyet gösterecek..
Ek bilgi: yeni Nikon Profesyonel Hizmetler web sitesine göz atın
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: