Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony XDCAM Serisi için SxS Bellek Kartı Daha Hızlanıyor

Sony,SxS-1 bellek kartı serisinin önceki modellere göre iki katı kapasite ve %50 daha hızlı aktarım hızı sunan bir yeni kuşak kayıt ortamı ile genişletti.Bu yenilik XDCAM EX olanaklarını zenginleştiriyor,ve PMW-500 bellek tabanlı bir omuz kamerası olduğu için XDCAM çekim potansiyelini artırıyor.

Yeni kuşak SBS64G1A ve SBS32G1A SxS-1 bellek kartları özel bir adaptör gerektirmeden ExpressCard yuvası yoluyla 1.2 Gbps hızda veri aktarımı yapabiliyor.Bu,önceki kuşak SxS-1 kartlardan %50 daha hızlı.Bu yeni özellik,yeni PMW-500 kameranın aktarım hızı gereksinimlerini tam olarak karşılıyor,iş akışının iyileşmesine katkıda bulunuyor.Profesyonel kullanıcılar artık 120 dakikalık HD 422 içeriği 8 dakika içinde doğrudan bir dizüstü bilgisayara aktarabiliyor(64GB modeliyle).
Profesyonel kullanıcılar yeni 64GB kapasite ile yayıncılıkta yaygın kullanılan HD 422 50Mbps MXF modunda 120 dakika kayıt yapabiliyor.Ya da DVCAM modunda dört saatten fazla çekim,veya XDCAM EX ile HQ modunda üç saat çekim yapabiliyor.

Yüksek güvenilirlik ve sağlamlık sunan Yeni SxS-1,XDCAM veya XDCAM EX ile kullanıldığında kullanım süresini gösterme işlevi sağlıyor.Çalışma ve saklama sıcaklık değerlerinin genişliği,zorlu koşullarda çekimlere imkan veriyor.Yeni kuşak SxS-1 bellek kartı,en son kamera aygıt yazılımı ile güncellenen tüm XDCAM EX cihazlarla uyumlu.PDBK-MK1 SxS bellek kartı adaptörle yeni PDW-HR1 saha istasyonu ve PMW-500 kamera ile de uyumlu..
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: