Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony profesyonel XDCAM Serisi Güçleniyor

Sony Professional ünlü XDCAM HD422 ürün serisine yeni XDCAM HD422 bellekli kamerası PMW-500 ile XDCAM Station bellek istasyonunu ekledi.

PMW-500 katı halli SxS bellek kartına kaydın çalışma esnekliği ile PDW-700’ün üstün görüntü kalitesini bir araya getiriyor.PMW-500 üç adet 2/3 inç Power HAD FX CCD görüntü algılayıcıya sahip ve 50Mbps hızda hem 1080 hem de 720 HD görüntüler kaydedebiliyor.Çok yönlü bir bellek tabanlı kamera arayan yayıncılar,kiralama firmaları ve serbest kameramanlar için ideal.Belçika’dan RTL TVI ve Almanya’dan WDR gibi önemli yayıncılar,fabrika çıkışından önce büyük siparişler veren ilk kuruluşlardan oldular.
PMW-500 SxS Memory Card üzerine kayıt için iki yuvaya sahip.XDCAM EX serisine ilk olarak 2007 yılında giren SxS bellek kartının çok yüksek seviyede güvenilirlik ve kaydedilen veriye hızlı erişim sağlaması,yoğun profesyonel işletimler için önemli. Sony’nin yeni yüksek kapasiteli 64GB(SBS-64G1A)kartı HD422 50 Mbps MXF modunda 2 saat,veya 1.2Gbps(SBS-32G1A ve SBS-64G1A)aktarım hızıyla 4 saatten fazla malzeme kaydedebiliyor.PMW-500 bu ay fabrikadan teslim edilmeye başlandı.

Düşük bit hızlarında üstün görüntü kalitesi için XDCAM HD422
XDCAM HD422,XDCAM HD ve XDCAM EX modlarında MXF ve MP4 arasında ayarlanabilme
MPEG IMX ve DVCAM malzeme kaydetme seçenekleriyle kullanıcılara kendi istedikleri hızda HD’ye geçme imkanı sunma
Başlıca NLE sistemleriyle çalışma uyumu sayesinde sorunsuz iş akışı değişikliği
Çekim sırasında uzun kayıt süresi için düşük güç tüketimi
Dört adet sıkıştırmasız 48 kHz dijital ses kanalı
Profesyonel medya kaydedicileri ailesi XDCAM Station,SxS Memory Card ile Professional Disc dünyaları arasında köprü oluşturuyor.
Bu seride üç model var:
XDS-1000:Bir SxS Memory Card yuvası ve dahili HDD bellek
XDS-PD1000:Bir SxS Memory Card,bir Professional Disc sürücüsü ve dahili HDD bellek
XDS-PD2000:Bir SxS Memory Card,bir Professional Disc sürücüsü ve dahili SSD bellek
Seçilen modele bağlı olarak kullanıcılar SxS bellek kartından veya Professional Disc’ten malzemeleri XDCAM Station içerisindeki katı halli belleğe veya sabit diske kopyalayabiliyorlar.Ardından malzemeler doğrusal olmayan kurgu sistemi için erişilebilir hale geliyor ve yavaş hareket denetimi altında oynatılabiliyor.SDI giriş-çıkış ve ağ yetenekleri,aygıtın XDCAM medya,temelbant görüntü ve ağ işletimini birbirine bağlayan bir MXF geçit yolu olarak işlev görmesini sağlıyor. Professional Disc tabanlı modeller Sony’nin yeni yüksek kapasiteli PFD128QLW 128GB dört katmanlı Professional Disc’ini de okuyabiliyor.
XDS-1000 2011 yılının Mart ayında,XDS-PD1000 ve PD2000 ise 2011 yazında piyasaya çıkacak.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: