Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Nokia'nın ilk ve tek mini dizüstü bilgisayarı Nokia Booklet 3G

BOOKLET 3G NOKIA NETBOOK ÜRÜN İNCELEMESİ

25 yıldan daha uzun bir süredir mobil dünya liderleri arasında yer alan Nokia,sahip olduğu deneyim ve bilgi birikimini dizüstü dünyasına Nokia Booklet 3Gile getiriyor.
Intel Atom işlemcisi ile 12 saate kadar performans vaadeden Nokia Booklet 3G,Windows işletim sistemine sahip.1,25 kilogram ağırlığında ve 19 mm inceliğinde olan Nokia Booklet 3G, ultra taşınabilir bir alüminyum kasaya sahip.
3G/HSPA ve Wi-Fi kablosuz bağlantı yeteneklerine sahip olan bilgisayarda Nokia’nın Ovi servisleri yerleşik olarak sunuluyor. Nokia’nın Donanım Bölümü Yürütücü Başkan Yardımcısı Kai Oistamo, günümüzde bilgisayarlarının tam bir mobil deneyim sunması gerektiğini düşünen kullanıcı sayısının hızla arttığını belirtirken, Nokia’nın yıllardır insanların birbirleri ile mobil iletişimini sağlamakla uğraştığını ve bu yüzden 25 yıldan daha uzun bir süredir mobil dünya liderleri arasında yer alan Nokia, sahip olduğu deneyim ve bilgi birikimini dizüstü dünyasına Nokia Booklet 3Gile getiriyor.
Intel Atom işlemcisi ile 12 saate kadar performans vaadeden Nokia Booklet 3G’nin kendileri için olağan bir evrim olduğunu ifade ediyor. Yüksek çözünürlüklü video için HDMI video çıkışı da bulunan mini dizüstü bilgisayarda,dahili bluetooth,SD kart okuyucusu gibi özelliklere ek olarak Ovi Maps servisiyle uyumlu çalışan entegre A-GPS ve 10 inçlik HD ready (720p) cam yüzeyli ekran bulunuyor.

12 saate varan uzun pil ömrüne,hafif bir kasa ve şık tasarıma sahip olan cihaz,internete sürekli bağlı olmak isteyen aktif internet kullanıcılarının kullanmaktan büyük keyif duyacağı bir ürün olacak.Cihaz,20mm'den ince boyutuyla şimdiye kadar üretilmiş en ince mini diz üstü bilgisayarlardan birisi olarak tanımlanıyor.
Windows7 Home Premium işletim sistemi ve Intel işlemcisiyle üstün performans sunan Nokia Booklet 3G Netbook ile internete,dahili WLAN,WWAN özelliği ile WiFi üzerinden veya hücresel şebeke bağlantısı olan her yerden sınırsızca bağlanabilinecek.İnternetin keyfini doyasıya yaşayabilmek için kategorisindeki en ideal ürün olma özelliğini taşıyan cihaz,siyah ve beyaz alternatifleri ile
------------------------------------------
Sistem Özellikleri
Marka &Model Nokia Booklet 3G
İşlemci türü Intel Atom Z530, 1,6 GHz
İşletim Sistemi Windows 7 Starter Edition,Home Premium
Dahili bellek 120 GB,1,8 inç/5mmH/SATA,8 MB önbellek,4200 RPM
Bellek kartı aygıtı
Ekran boyutu 10,1 inç,
Ekran çözünürlüğü 1280x720
Dahili sürücü on board
Grafik kartı 256 MB OB EKRAN KARTI
Harici G/Ç bağlantı noktaları 1xHDMI 1.2 çıkış
3 x USB 2.0
1 x kulaklık çıkışı (OMTP 3,5 mm)–OMTP mikrofonlu kulaklık setleriyle ses girişi işlevi de görür
1 x DC-in
1 x SD kart okuyucu
1 x SIM/USIM yuvası
Web kamerası 1,3 MP FF kamera
Hoparlörler ve mikrofon on board
Ağ arabirimi Dahili 3G modem (yalnızca veri aramaları için). WCDMA: 900/2100, GSM ve GPRS(quadband 850/900/1800/1900).
Geniş bant kablosuz 802.11 b/g/n, 2T2R
BT 2.1+EDR
Güç kaynağı türü batarya
Pil türü 56,8 Wh,Li-İyon prizmatik,çıkarılabilir tasarım
Garanti

Ürünle gelen yazılım İşletim Sistemi:Windows 7 Starter Edition,Home Premium
MS Office deneme sürümü
MS Internet Explorer 8
Bilgisayar yardımcı programları:HDD koruma yardımcı programı,Geçiş tuşu yardımcı programı,Çarpma Denetimi yardımcı programı,Güç Profili Geçiş Aracı,Batarya Ömrü yardımcı programı
Nokia Update Manager
Nokia duvar kağıdı,ekran koruyucu,temalar
Ovi Suite teaser’i
Social Hub (Otomatik Yükleme Gerektirir)
F-Secure Internet Security 2010 deneme sürümü
Bağlantı Yöneticisi: Windows 7’yle birlikte
Ürün rengi Siyah-Beyaz
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: