Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

LG’den İlk Dahili Woofer’lı Monitör Televizyonu:LG M80

Tüketici elektroniği ürünlerinde dünya liderliğini üstlenen ve geliştirdiği ürün ve çözümlerle birçok “ilk”e imza atan LG’nin geliştirdiği yeni M80 serisi, dahili woofer hoparlörüyle öne çıkan ilk ve tek monitör tv olma özelliğiyle evinizdeki eğlence anlayışına yepyeni bir deneyim katıyor.

Her geçen gün daha fazla sayıda kullanıcı,dijital içerikleri evlerindeki teknolojik cihazlarda seyredip dinlemek istiyor.M80 monitörler,dahili woofer hoparlörünün yanı sıra,USB tak-çalıştır özelliğiyle,müşterilerin gereksinimlerini tek bir ürünle eksiksiz bir biçimde karşılayacak.”diyen LG İş Çözümleri İş Birimi Başkan Yardımcısı Brian Kwon,sözlerine şöyle devam etti;“M80 serisinin çok üstün ses özellikleri ve çok çeşitli eğlence seçenekleri,tüketiciler için monitör televizyonlara yönelik yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor.
Serinin en üstün modeli olan M80DF, gelmiş geçmiş en büyük surround X ses sistemini sağlamak üzere,dahili bir woofer hoparlörü içeren ilk monitör televizyon olma özelliğini taşıyor. LG’nin M80 monitörlerinde aynı zamanda, mega kontrast oranıyla kullanıcıların FULL HD içerikleri en yüksek kalitede seyredebilmesine olanak tanıyor.

M80,video oyunları ve DVD’ler için ideal bir platform sağlarken,aynı anda video kamera ve dijital fotoğraf makinesi gibi diğer dijital cihazlara da kolaylıkla bağlanabiliyor.Daha fazla bilgi için http://www.lg.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: