Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Yeni Samsung NX100 mirrorless kompakt'ı Duyurdu

Samsung NX100
Samsung firması NX10 modeli ile sektöre kendi sistem fotoğraf makinesi yorumunu getirmişti.Samsung NX10 genelde olumlu karşılanan bir model oldu.Bunun birkaç ay sonrasında Samsung ikinci NX modeli Samsung NX5 fotoğraf makinesini tanıttı.Bu modelin belirli bir bölgeye yönelik olması dikkat çekiciydi ve bu nedenle tüm dünyadaki kullanıcılarla buluşan bir fotoğraf makinesi olmadı.Aralarında pek büyük farklılıklar bulunmayan bu her iki modelin varlığının fiyat politikası olduğu düşünülüyordu.Bu aralar ise NX serisinden yeni bir modelin,tam olarak model adı vermek gerekirse Samsung NX100 fotoğraf makinesinden bahsediliyor.

LONDRA,İngiltere-14 Eylül 2010-Samsung Electronics(UK)Ltd bugün benzersiz Samsung NX100 lansmanı-yenilikçi bir mirrorless kamera,dünyanın ilk i-Fonksiyon objektife sahip,tüm fotoğrafçıların parmaklarınızın ucunda kamera kontrol tamamen yeni bir yolla mükemmel bir resim koyarak duyurdu.
NX100 yeni mirrorless kamera kategori hakim olarak ayarlanır.Teknolojinin çok alanlarda genelinde Samsung'un uzmanlığından Bu yenilikçi kamera faydaları,hepsi onun anahtar bileşenleri %100 Samsung tarafından üretilen anlamına gelir.Bu eşsiz süreç NX100 dahil edilmek üzere değerli görüşlerini sağlanan tüketici araştırması,Samsung detaylı ve kapsamlı program ile kombine edilmiştir.

NX100 yukarı lensler ve aksesuarlar geniş bir çizgi ile,NX100 ile başlatmak,NX10,Samsung'un ilk mirrorless kamera ve dünyada zaten dünya genelinde fotoğrafçıların şekilde milyonlarca değişti fotoğraf çekmek APS-C boyutlu sensör,özelliği ilk başarısını takip ve bar kaldırdı bütün bir endüstri olarak.

Kaliteli görüntü ve net ve kolay görüntüleme için 3 inç AMOLED ekranı için APS-C boyutlu sensör gibi NX100 hisse NX10 endüstri önde gelen teknoloji.Ancak,Samsung NX100 ile bir sonraki seviyeye,NX10 yeniliklerini içeren ve kamera performans ve tasarım diğer alanlarına geliştirerek mirrorless kamera alır. Kameranın gövdesi ince,zarif ve şık,ve aynı zamanda kullanıcıların ilk defa lens aracılığıyla kamera kontrolü sağlayan sezgisel i-Fonksiyon lens bulunuyor.

NX100 da bugün hangi kullanıcıların asla yanı sıra aksiyon çekimleri için 6400 maksimum yükseltilir ISO bir an özledim sağlayan bir piyasadaki en hızlı AF sahiptir.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: