Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Pioneer Öncü DJ'ler için yeni S-DJ08&S-DJ05 Aktif Referans Hoparlör sistemleri

Manuel Controller İki Referans Hoparlör Monitörler Benzersiz Bir Müzik Deneyimi oluşturun

Öncü Kuzey Amerika DJ'ler ve yapımcılar S-DJ08 ve S-DJ05 ile daha iyi bir ses kalitesi sunan çıkış için iki yeni hoparlör sistemi eklendi.
İlk model,S-DJ08 sunan 2.5 cm yumuşak tweeter,8"Woofer XLR ve TS(1/4 inç Telefon)girdi yanı sıra iki RCA olanlar ile güçlendirilmiş hoparlör bir çift ile birlikte bir 43 Hz ile 26 kHz(-10dB)frekans.ikinci model ise,S-DJ05 aynı temel özellikleri ile sadece 5"Woofer ve 25 kHz(-10dB)frekans 50 Hz ile birlikte geliyor.
Basın Bildirisi:
Öncü Elektronik (USA)Inc'bugün Profesyonel Ses ve Görüntü Bölümü s DJ'lik ve müzik üretimi için tasarlanmış aktif referans izleme hoparlörler,S-DJ08 ve S-DJ05,onun ilk satırı tanıttı. iki hoparlör modeli inşa mükemmel ses kalitesi,ses parametre kontrolü,doğrusal denkleştirme ve dört değiştirilebilir giriş,DJ'ler ve yapımcılar müzikal üreme en yüksek doğruluk elde etmek için ihtiyaç için yararlı özelliği.Ayrıca,her iki hoparlör modelleri kullanıcılara eşsiz bir el kumanda üzerinden ses özellikleri ve ses girişleri gibi ayarları değiştirme olanağı sunuyoruz.
Ses kalitesi
Kompakt hoparlörler daha büyük normal dinleme alanında daha iyi görüntüleme ve sahneleme için daha geniş bir desen yumuşak kubbeli tweeter's sesi yönlendiren bir kavisli dalga muhafaza kullanımı nedeniyle elde eder.Bu yüksek frekanslarda geleneksel tasarımları ile daha duyabiliyorum bir oda daha büyük bir alan üzerinde daha fazla dinleyici anlamına gelir.Ayrıca,Bass Reflex muhafaza daha orta-bas ve bas çıkışı sağlamak için düşük frekans aralığı genişletir.Amacıyla yüksek kalitede ses mümkün çoğaltmak,hoparlörler de subwoofer daha iyi kontrol,düşük rezonans baca tipi soğutucu ve sürücüler bir bi- amp devre için güçlü 10cm yüksek kuvvet mıknatıslar(S-DJ08) ile donatılmıştır tweeter ve woofer ayrı.

Baglantı:http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: