Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Fotoğrafçılık'la ilgili Ürünler Üzerinde Bilgiler Sunan Siteler ve Linkler

Burada dijital fotoğraf makineleri ve ilgili ürünler üzerinde katma değerli bilgiler sunan siteleri bulabilirsiniz.Bu sitelerin çoğu değerlendirmeleri,örnek resimler ve kullanıcı yorumları bulunuyor.
Camera Labs
Kamera Labs Aralık 2005'te dijital fotoğraf makinesi ve objektif Değerlendirme çevrimiçi bir kaynak olarak başlattı.en son dijital fotoğrafçılık ürün ve atölye çalışmaları nasıl onları en iyi şekilde açıklayan ayrıntılı raporlar bulacaksınız bu sitede.Yeni bir lens veya dijital fotoğraf dünyasına katılmadan dikkate kamera yükseltmek olsanız,Kamera Labs oraya doğru seçimi yapmanıza yardımcı olmaktır.
Kamera Labs - Dijital fotoğraf makineleri, dijital kamera incelemeleri , fotoğraf görüş ve haberler sıcak bağlantılar
Arthur H. Bleich, sahibi ve yayımcı Bu web sitesinin,bir belgesel orta hem de fotoğraf tutkulu biraşık,birgüzel sanat olarak.
Onun amentü : Fotoğraf fotoğrafçılık ve temel yaratıcı süreç değişmez görüntü sayısallaştırma .bir sanatçı , farklı ortamlarda suluboya,yağlar gibi çalışma gibi,ve diğerleri,hala ışık temellerini,renk,odak bilmek zorunda,alan derinliği ve tüm diğer öğeleri bir arada anlamlı bir resim üretmek için çalışıyoruz.
Dijital Fotoğraf Köşesi - Dijital fotoğraf makineleri, dijital kamera incelemeleri , fotoğraf görüş ve haberler sıcak bağlantılar
Phil Askey' Dijital Fotoğrafçılık Dergisi (dpreview.com )haber hükmü adanmış,incelemeler ve Dijital Fotoğraf ve Dijital Görüntüleme ve düzenlenmiş ve Phil Joanna Askey ve Simon ve Claire Joinson yardımı ile sağlandı hakkında bilgi var.
website Aralık 1998 yılında kurulan ve büyük ve popüler site büyüdü.Zamanla,sitenin bir dijital fotoğraf makinesi database,forum,galeri ve bir bölüm öğrenmek içerecek şekilde inşa etti.
Tabii ki,sitenin temel tüm gün haber bölümü,profesyonel derinlemesine dijital kamera incelemeleri geniş bir uluslararası kitleye dijital kameralar ve dijital hemen her yönü tartışmak,ve çok aktif bir forum bölümü fotoğraflar

Digitalkamera.de(de)- Digitalkameras,digitale Kamera Meinungen,Ansichten und Fotografie News Hot Links

Dp -now.com - Digitalkameras, digitale Kamera Meinungen, Ansichten und Fotografie News Hot Links
İngiltere'nin en çok satan dergi İnternet Kullanıcı dergisinin Altın Ödülü'ne layık olarak onun niteliklerinin web ePhotozine özetinde şöyle:
"İsviçreli bir gerçek Çakısı bir sitenin, bir fotoğrafçı için arzu edebileceğiniz her şeye sahiptir.You () kesintiler fotoğraflarınızı eleştirdi yapmak için, fiyatları derin bir nefes karşılaştırabilirsiniz (yeni ve kullanılmış),öğrenmek kameralar ve ekipmanları satın nasıl,en yeni kitaplar,en son kamera haber keşfetmek,
Peter Bargh kurucusu ve baş editör ePhotozine biridir.Peter's arka plan bir fotoğrafçı ve İngiliz dergisinin önde gelen fotoğraf,çalıştı ve fotoğraf Adobe Photoshop ve dijital birçok kitap vardır gazetecidir
ePhotozine.com - Digitalkameras, digitale Kamera Meinungen, Ansichten und Fotografie News Hot Links
Dave EtchellsHaben kurucusu ve editörü 1998 yılından beri ve ekibi bir Web dijital fotoğraf ve en kapsamlı en iyi kaynak olan web sitesi geliştirdi.
site bir özellik onun Comparometer olduğunu.Dave kendi sözleriyle:"Bir zaman aşırı düzenlemenin risk- yıpranmış ifade anda,bir resim bin kelimeye bedeldir.Sonuçta,ana şey insanların çoğu dijital görüntüleme ile donanım biliyorum,ne resimleri alındığı bak!Her itibariyle kriterleri,biraz farklı,size görmek için resimler için gerçek sınav kutlamak için çok önemli düşünmek kendinizi ...
Imaging -resource - Digitalkameras, digitale Kamera Meinungen, Ansichten und Fotografie News Hot Links
Megapixel.net a (Kanada) Ekim 1998'den bu yana yayımlanan dijital fotoğrafçılık,
ilgili site iki dilli.Denys Bouton kurucusu ve editörü İngilizce sürümü içindir.
Olivier Bouton Fransız versiyonu sorumludur.web sitesinin ana yeni bir yazı her hafta boutons tarafından yayınlanan en kapsamlı dijital kamera incelemesi bölümü vardır.Ayrıca,dijital fotoğraf birçok yönleri üzerine makaleler ile bir bölüm ve tartışma forumlarına bir
bölümü en iyi bazı fotoğraf galerileri, bulacaksınız olabilir.Tabii ki, tüm bilgilerin İngilizce ve Fransızca olarak mevcuttur.


Yardıma ihtiyacınız var!Istediğiniz dijital fotoğraf makinesi ile daha iyi fotoğraflar elde etmek?Kamera ile gelen kılavuzları,genellikle kötü yazılmış ve anlaşılması zordur.Ayrıca,genellikle hangi kameranın her kontroldeğil,nasıl yaratıcı kullanımı daha iyi fotoğraflar çekmek için açıklayamıyorum açıklar.Kısa Ders kitapları kamera uzak karışıklık ve nasıl fotoğraf makinenizde daha yaratıcı ve heyecan verici görüntüler için tüm kontrolleri kullanılacağını gösterir.kitapların listesi sürekli büyümekte ve hatta genel bir sürümünü kullanmak sizin kamera için bir kitap yayınladı yok eğer.
Bu heyecan verici başlıklar hakkında daha fazla bilgi için veya sipariş kopyayla online kitap okumak:Dennis Curtin's shortcourses.com doğru yerdir

Sitenin amacı, dijital fotoğrafın paylaştıkları tekne için benzer bir tutku bir toplum oluşturmaktır.tartışma forumları ve sergi sayesinde,üye özgürce görüş,fikir ve pay onların ipuçları,teknikler ve diğer sanat eserleri ifade edebilirim.Shuttertalk size Tahmin edeceğiniz gibi,"konuşma" bölümünü çok önemli yönü-onlar düzenli okuyucuları orada binlerce edilir iken,bu tartışmalara contibute dijital kamera ve tüm seviyedeki dijital fotoğraf kullanıcıları teşvik ediyoruz.
Shuttertalk nedenle güncel haber bültenleri,sanayi, dijital fotoğrafçılık gelişmeler ve ilginç makaleler web yayınlanan okurlarına kadar devam etmeyi amaçlıyor.
 


Steve Sanders,30 yılı aşkın profesyonel bir fotoğrafçı, kurucusu ve editörü bu popüler dijital fotoğraf makinesi site biridir.Steve'in digicams erken 1997 yılında kurulmuş ve en eski olmasına rağmen Web üzerinde en güncel dijital kameralar siteleri.Steve hala kolaylıkla görülebilir,hatta göz sağlığınızı artık 20-20 olduğunu"flashier ve dolayısıyla kendi web sitesinde yaptığı site yapma trendi takip etmemiştir.Steve onun Haberler sayfası Breaking(dijital)fotoğraf iş günlük haberler,güncelleştirmeler yayınlar.Onun sitenin geniş kapsamı dijital fotoğraf makineleri,aksesuarlar,yazıcılar,tarayıcılar ve diğer ilgili ekipmanlar geniş bir dizi değerlendirme ile Steves-digicams diğer bölümlerinde bulunabilir.Eğer özel bir yazılım arıyorsanız,işte size web üzerinde neredeyse tüm ilgili fotoğraf programlara bağlantılar bulabilirsiniz.Tartışma forumları deneyim alışverişinde için yeni başlayanlar ve shutterbugs arasında ilk elden fırsat sağlamak.



ThinkCamera her şeyi fotoğraf ile ilgili bilgi ve fikir zenginliği yapmak için,kanıtlanmış ve kullanıcı dostu hızlı biçimde tasarlanmıştır.
set-up üzerinde ThinkCamera çok sayıda tanınmış sanayi yazarları tarafından son ürün bültenleri kapsayan düzenli makaleler yayınlar,alıcının kılavuzları,öneriler,fotoğraf teknikleri, post-düzenleme ve kapsamlı donanım değerlendirmeleri.
Ayrıca,ThinkCamera de kullanıcıların bilgi ve fikir çok büyük miktarda kaynağı, ilgili derecelendirme ve daha fazla konuşma forumlarda yapılandırılmış ürün yorumu hem de bulunmaktadır.Tüm fotoğraf konular ilgi ve kullanıcıların katkılarıyla ThinkCamera profesyonel görüş karışımıdır.
 

Tüm bilgileri satın almak veya yeni dijital fotoğraf makinesi(kullanımını gerekli bulabilirsiniz tavsiye,test tezgahları,kaynak dosyaları,vb.)
.

neocamera dijital fotoğraf makinesi almak isteyen herkes için tasarlanmıştır.Bu sitenin amacı,okuyucuların yeterli bilgi vermektir akıllıca bir dijital kamera seçimi,Birden fazla mevcut dijital fotoğraf makinesi modelleri bugün.
Bu sitedeki bilgilerin çoğu Itai Danan tarafından kim birkaç yıldır dijital fotoğraf makineleri araştırma sürdürdü, o birikmiş engin bilgi ve hala biriktirme,bir dijital fotoğraf makinesi erbaplar olarak birçok kişi tarafından görülen ona yol açmıştır.Onun için bir şeyler bilmek ve her yönüyle anlamak.

Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: