Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Carl Zeiss yeni bir ılımlı geniş açı lens sunar

Distagon T*1,4/35
Zeiss yeni bir standart objektif tanıtır,Distagon T*1,4/35.Her iki ön ve arka alanlardaki özel bokeh etkisi nedeniyle,Distagon T* 1,4/35,size daha fazla seçenek vererek yeni yaratıcı olanaklar açıyor'geniş odak halkası ile odak oynamak.Distagon T*1,4/35 derece uzun ömürlü ve sağlam tümüyle metal hassas mekanik,kendisi için Carl Zeiss bilinen bu lens on-the- go ve fotoğraf raporları için kullanmak için mükemmel.Distagon T*1,4/35 kullanılabilir.

BASIN ÖZETİ
Distagon T tanıtan*1,4/ 35 olarak,Carl Zeiss* 1,4/50 ve Planar T tamamlayan bir geniş açı lens ile T*1,4/85 objektif yüksek hız.Keskin,net görüntüler,alacakaranlıkta olsun ya da bir kafede zayıf ışık koşullarında, her zaman iş ve tripod gerek kalmadan,35 mm ile Distagon T*1,4/35 klasik ve çok yönlü standart odak APS-C sensör formatları ile fotoğraf makinelerinde eşleşir.

Her iki ön ve arka plan alanlarda özel bokeh etkisi nedeniyle,Distagon T*1,4/35,fotoğrafçılar daha fazla seçenekler.yeni yaratıcı olanaklar açar. Geniş odak halkası sayesinde,fotoğrafçılar da son derece keskin doğru, maksimum diyafram açılış dahi resimleri oluşturabilirsiniz. Ayrıca,objektifin optik inşasında tüm görüntü aralığında yüksek görüntü kalitesini garanti eder.Ayrıca,bir adım tam diyafram açıklığı,ışık sonbahar-off kenarlarına doğru daha az olan tek bir f-stop.
ZEISS T*'s yansıma önleyici kaplama ile Sofistike kaçak ışık azaltma ve mükemmel bir parlama kontrolü yeni Distagon da eserler olmadan parlak ışık kaynaklarının fotoğraflar çekiyor.Distagon T*1,4/35 derece uzun ömürlü ve sağlam tümüyle metal hassas mekanik kendisi için Carl Zeiss bilinen bu lens on-the-go ve fotoğraf raporları için kullanmak için mükemmel...

Distagon T*1,4/35 2011 yılı ilk çeyreğinde kullanılabilir,1.385,71€(KDV hariç).perakende fiyatı olacak

Ek bilgi: Check-out mevcut tüm Zeiss değiştirilebilir SLR objektifler
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: